Danmarks Lærerforening

Præsentationsværktøj, der understøtter DLFs design og branding

PowerPoint er et stærkt og nemt værktøj, når en virksomhed eller organisation skal formidle deres budskaber – både når du skal kommunikere eksternt og internt.

Du kan hjælpe medarbejderen til at arbejdet korrekt med din visuelle identitet ved at give dem en god PowerPoint-skabelon med et supplerende slidedeck, der gør det nemt at anvende infografik, ikoner, og medarbejderne kan tage udgangspunkt i prædefinerede opstillinger. Det vil spare tid for alle i hverdagen og man ved, at man arbejder korrekt med virksomhedens brand.

For Danmarks Lærerforening har BGRAPHIC udarbejdet en strømlinet PowerPoint-skabelon. Designet er baseret på det grunddesign organisationens designguide foreskriver med alle tænkelige muligheder for opsætning af slides inden for de designmæssige rammer. Konsekvent brug af tekstbokse og billedfelter hjælper brugeren til at overholde et ensartet grid, og der trækkes samtidig på prædefinerede farver, forme og fonte. Derudover har vi opsat et slidedeck hvorfra DLFs medarbejdere nemt og effektivt kan trække organisationens faste standardslides frem til anvendelse, såvel som dele egne slides med kollegaer.

Opgaven er leveret med en tilhørende brugerguide med vejledning til brug af skabelonen, gode råd til opsætning af slides samt en eksempelsamling på hvordan skabelonen kan anvendes inden for de foreskrevne rammer.

En god skabelon er et tidsbesparende værktøj som sikrer, at medarbejdernes indsats bliver mere effektiv, og at virksomhedens ansigt udadtil altid opleves ensartet og professionelt.

www.dlf.org
Danmarks Lærerforening Powerpoint-skabelon
DLF PowerPoint
Danmarks Lærerforening PowerPoint Brugerguide