By & Havn

PowerPoint-værktøj, der professionaliserer kommunikationen

By & Havn udvikler nye områder i København og driver Københavns Havn. Dermed har de mange forskellige aktiviteter og mange interessenter, som de skal kommunikere med. By & Havn kommunikerer professionelt – både sprogligt og visuelt. PowerPoint-skabelonen bliver derfor et vigtigt værktøj for deres medarbejdere.

BGRAPHIC har udviklet og designet By & Havns PowerPoint-skabelon. Designet er inspireret af moduler, der kan kombineres på mange forskellige måder, og hvor brug af de mange visualiseringer og fotos bliver en integreret del af designet. Vi har udviklet en farvepalette, der kan anvendes i hele Officepakken, så fx grafer fra Excel får det rigtige farve- og typografiske udtryk.

BGRAPHIC har derudover udarbejdet inspirationsslides, som den enkelte medarbejder kan lade sig inspirere af og arbejde videre med. Kommunikationsafdelingen vil løbende udvikle flere nye inspirationsslides.

Til at støtte den enkelte medarbejder har BGRAPHIC tillige udarbejdet en brugerguide, der gennemgår de funktioner, som er vigtige i arbejdet med sin præsentation. Brugerguiden vil løbende blive opdateret ved nye behov.

www.byoghavn.dk
BY & HAVN PowerPointskabelon
BY & HAVN PowerPointskabelon
BY & HAVN PowerPoint Brugerguide