Services

Hej! Vi er BGRAPHIC, et grafisk designbureau. Vi brænder for grafisk design – både for at finde den interessante vinkel, de gode virkemidler og for at sætte prikken over i’et. Vi udfører stort set alle slags opgaver inden for design og kommunikation.

Herunder kan du se nogle af de services, vi tilbyder:Vores løsninger

Vi skaber unikke løsninger til en lang række offentlige og private virksomheder. Vores designløsninger er professionelle og teknisk velfunderede – og de styrker din virksomheds kommunikation og brand.

Vi tænker holistisk og har fokus på, at du og din virksomhed fremstår samlet og professionel i designet og i den visuelle identitet. Vi har øje for at tilrettelægge kommunikationen til dit budskab, den specifikke målgruppe og det specifikke medie, så dine interessenter og evt. kunder får den bedst mulige oplevelse – hvad enten det er med din publikation, dit website, dine templates, en udstilling, eller en hvilken som helst anden platform, som du skal kommunikere på.

Vi har mange års erfaring, og vi stiller vores faglighed og ekspertise til din rådighed. Vi stopper ikke, før designløsningen er landet dér, hvor alle er tilfredse, og din kommunikation og dit brand står stærkest.


Det gode samarbejde

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner. Vores opgaver bliver til i et tæt samarbejde med dig som kunde. Du kender bedst selv jeres behov. I god dialog hjælper vi dig med at analysere og gennemskue jeres udfordringer og skabe professionelle løsninger. Det giver en god proces og nærvær på opgaverne for alle partner.

Med BGRAPHIC som samarbejdspartner er du sikker på at få professionelle design- og kommunikationsløsninger ­– uanset hvad du har brug for. Vi udfører stort set alle slags opgaver inden for design og kommunikation.