Professionshøjskolen Absalon

Absalon skaber uddannelser der mærkes, men også ses, på Campus Slagelse

Professionshøjskolen Absalon har bygget nyt campus i Slagelse til fem af deres uddannelser samt til administrationen. Et smukt og moderne hus med fine faciliteter til både teori og praksis. Absalons ambition er at skabe uddannelser, der mærkes i Region Sjælland, men også ses.

BGRAPHIC har designet tidslinjer for de enkelte uddannelser, der beskriver fagenes historiske udvikling. Tidslinjerne anvendes i undervisningen. Vi har også udviklet opslagstavler til billeder fra de studerendes Instagram-profiler samt fotostater, der skal vise uddannelsernes praksis. Til wayfinding har vi udviklet en samling ikoner, der gør det nemt at finde rundt.

Og vi har designet udsmykning til den store glasfacade ved indgangspartiet, samt på fællesarealer i samarbejde med illustrator Jørgen Stamp. Når du ankommer til campus, ser du de markante figurer på facadens store vinduesparti, og du oplever dem ligeledes indenfor, når du tager trapperne. Alt sammen med det formål at inspirere og synliggøre de studerende og deres aktiviteter og den viden, der skabes på uddannelsen.

Besøg Campus Slagelse, Sdr. Stationsvej 30, 4200 Slagelse

Absalon Campus Slagelse tidsplinje
Absalon Campus Slagelse ikoner wayfinding
Absalon Campus Slagelse trappeopgange
Absalon Campus Slagelse facadeudsmykning