Steno Diabetes Centrene

Sundhed og diabetes på agendaen på Folkemøde 2023

Steno Diabetes Centrene Sjælland, Odense, Aarhus, Copenhagen og Nordjylland har alle noget på hjertet. De har gode spændende pointer, meget aktuelle oplæg til sundhedsdebatten om diabetes – og ikke mindst vigtige budskaber til os alle om folkesundheden. Derfor inviterede centrene i fællesskab til debat på Folkemødet 2023 på Bornholm.

Hvad gør man så, når de 5 centre har hver sin visuelle identitet? Og alle materialer skal være klar, så Steno Diabetes Centrene kan præsentere sig på bedste vis på Folkemødet?

BGRAPHIC var så heldige at blive spurgt, om vi kunne hjælpe. Vi har udarbejde en identitet, som alle centrene kan føle sig hjemme i – selvfølgelig med udgangspunkt i at fremme de gode budskaber og med respekt for at alle afsendere er ligeværdige og synlige.

Den samlede pakke omfatter store bannere ved debatteltet, program i A5, flyer med plads til at notere undervejs i debatterne samt annoncer til de sociale medier.

Vi håber og tror, at Steno Diabetes Centrene har haft nogle rigtig gode, indholdsrige og udbytterige dage på Bornholm. Og vi er glade for at vi kunne hjælpe jer i mål, så I blev max klar til de spændende dage.