Femern A/S

Udstilling for Danmarks største infrastrukturprojekt

I Rødbyhavn bygger Femern A/S lige nu verdens længste sænketunnel. Det er et enormt projekt, der skaber flere tusinde arbejdspladser de næste mange år. I 2029 åbner Femern Bælt-tunnelen. Det tager 7 min. i tog eller 10 min. i bil at køre gennem tunnelen, der bliver 18 km lang. BGRAPHIC har sammen med Femern A/S udarbejdet en ny udstilling på ca. 250 kvm. i Bygherrecentret på Havnevej 2 i Rødbyhavn. Udstillingen er åben for alle. Du kan se åbningstiderne her

I udstillingen kan du fx se en model i 1:700 af et tunnelelement og arbejdshavnen med tunnelfabrikken, hvor elementerne til tunnelen støbes. Der er i alt 89 elementer i tunnelen. Hvert element er 217 m langt. BGRAPHIC har udarbejdet koncept og design for hele udstillingen. Modellen er udviklet sammen med Tegnestuen Substans. Sodemann har hjulpet os med produktion af posters samt montering af rammerne. PVM Reklame fra Maribo har monteret folie på vinduer og produceret og monteret fotoskilte. Vi har udarbejdet udstillingen, så det er enkelt at opdatere og udskifte indholdet. Så i takt med at byggeriet udvikler sig, kan vi tilføre nye oplevelser i udstillingen.

Udstillingen fortæller om alle processer i byggeriet. Af sikkerhedshensyn er der jo ikke adgang til byggepladsen. Hvis du vil opleve byggepladsen på tæt hold, kan du også besøge udsigtstårnet for enden af Gl. Badeveje i Rødbyhavn. I udstillingen ligger der også en folder, som du kan tage med hjem. Der er videoer, der forklarer om projektet, livestreaming fra byggepladsen og i weekenden er udstillingen bemandet med guider, som du kan stille spørgsmål til.

Vi håber, at du vil lægge vejen forbi Rødbyhavn og se den fine udstilling 🙂

www.femern.com
Udstilling om tunnelen under Femern Bælt – udstillingen
Udstilling om tunnelen under Femern Bælt – udstillingen
Udstilling om tunnelen under Femern Bælt – folder
Udstilling om tunnelen under Femern Bælt – udstillingen
Udstilling om tunnelen under Femern Bælt – annonce
Udstilling om tunnelen under Femern Bælt – model