Danmarks Lærerforening

Farverig og festlig Kongres 2021

En årskongres er i bund og grund en festdag. Årets resultater skal fejres, de ansvarlige skal hyldes, formandens beretning skal synliggøre de stærke tiltag, nye projekter skal sættes i søen, og fremtidige retningslinjer skal fastlægges – evt. via valg til bestyrelser og komitéer. Professionelle rammer for dagene gør, at det bliver præcis de festdage, der lægges op til.

Kongressen er en event, der kan understøttes af en flot dekoration, som forstærker stemningen og giver deltagere og delegerede en fornemmelse af sammenhold og korpsånd.

De sidste par år har BGRAPHIC skabt de visuelle rammer for kongresserne for Danmarks Lærerforening i tæt samarbejde med DLF og konferencecentret. I år blev Kongres 2021 afholdt hos Tivoli Hotel & Congres Center i København. Stedet lægger op til festlige rammer og alt kan lade sig gøre hos THCC. Vi har i vores design lagt vægt på at designet skal understøtte DLFs design og branding og samtidig skal elementerne passe godt på konferencestedet. THCC har i forvejen anvendt mange farver i deres indretning, så kunsten er at få DLFs design til at passe godt ind i rammerne. Som du kan se på billederne, så endte det både festligt og farverigt og boblende. Noget vi alle har brug for ovenpå en periode med covid-19, hvor vi ikke kunne mødes. Det kan vi heldigvis nu.

BGRAPHIC har designet den overordnede identitet for Kongres 2021 og udarbejdet alle elementer til kongressen, fx konferencebannere, roll-up bannere, beklædning af talerstol, skilte til wayfinding, floorstickers, grafik til infoskærme, PowerPoint præsentationer, skilte til registrering, årsberetning, udendørs branding med kongresgrafik og identitet på skilte til digitale pyloner og facader. Alt sammen monteret og opsat on location i dagene op til kongressen, så eventen kunne løbe af stablen i flotte rammer som planlagt.

Mulighederne er mange – og idéerne endnu flere. Så skal din organisation afholde kongres, messe, konference eller tilsvarende, så hør os gerne hvordan vi sikrer maksimal synlighed og flotte visuelle rammer for lige netop dit event.

www.dlf.org
Danmarks Lærerforening Kongres 2 Tivolo Hotel
Danmarks Lærerforening Kongres 2021
Danmarks Lærerforening Kongres 2021
Danmarks Lærerforening Kongres 2021 Tivoli Hotel
Danmarks Lærerforening Beretning