Artikler

Styrk din online kommunikation med designede e-mailskabeloner

De nye digitale muligheder lukker op for nye og forbedrede kommunikationskanaler. Ved online kommunikation sparer du trykning og porto, og du kan lære dine modtagere at kende, så du kan optimere og målrette din kommunikation.
 

BGRAPHIC og APSIS hjælper dig videre

Hos BGRAPHIC har vi indgået samarbejde med APSIS, som har udviklet en super løsning til digital kommunikation og markedsføring via e-mails. Læs mere om APSIS på www.apsis.dk

Du kan anvende systemet til nyhedsbreve, intern kommunikation til en eller flere medarbejdergrupper, fx med link til intranet, løbende meddelelser, rekruttering af nye medarbejdere, mails med tilbud på produkter og/eller ydelser.

Systemet er genialt, når du skal ud med den samme information til mange modtagere. Helt i stil med, hvis du før ville sende et nyhedsbrev, en brochure eller flyer ud til mange modtagere.
 

Få styr på dit indhold, dit design og dine modtagere

Vi kender alle de mange e-mails, som forskellige butikker og kæder sender ud til deres kunder med tilbud, fx med link til en webshop.

Samme e-mail-setup kan også anvendes til nyhedsbreve eller corporate kommunikation. Sammen med dig får vi styr på formål, målgrupper, hyppighed i udsendelser, hvilket indhold der er relevant for din målgruppe – og du har helt sikkert særlige ønsker til din kommunikation, inden vi går i gang med at udvikle løsningen til dig.

Som med alt andet hos BGRAPHIC, så tænker vi altid Keep it simple – og du vil opleve, at det er super nemt at komme hurtigt i gang.
 

Vi sørger for det helt rigtige design

BGRAPHIC kan nu tilbyde at udarbejde dit eget unikke design og programmering af din egen responsive mailskabelon, hvor du selv kan styre dit indhold og løbende kan udsende til din mailingliste.

Du får ved opstart en intro på APSIS-systemet, og så er du hurtigt i gang.

E-mailskabelonen bliver designet og programmeret præcis, så den dækker dit behov, og så den matcher og støtter op om din virksomheds brand. Dine mails vises flot på både desktop, tablet og mobil. Designet fungerer responsivt og vil altid tilpasse sig den skærmstørrelse, som mailen ses på.
 

Få styr på dine modtagere

Når du først er i gang, står du selv for de løbende udsendelser af mails.

Tilmeldinger til dit nyhedsbrev kan ske via dit website, eller du kan oprette din egen mailingliste. Når en modtager har tilmeldt sig via websitet, er modtageren oprettet som en profil i systemet, som du kan tilføre forskellige informationer, fx Mand/Kvinde, Interesse A/B/C/D, etc – mulighederne er mange, og med disse informationer kan du bedre målrette dine mails til netop dine modtagere.

Du kan parre tilmeldinger med dine egne mailinglister. Systemet er intelligent og genkender fx eventuelle dubletter, så modtageren ikke får samme mail to gange. Det respekterer, hvis en modtager har frameldt sig mailen. Og du får fejlmelding, hvis e-mailadressen ikke er aktiv længere, fx fordi modtageren har skiftet job.
 

Hvad koster det?

BGRAPHIC beregner en pris til dig på opstart af systemet og design af e-mailskabelon ud fra de ønsker, som du har, og de rammer for opgaven, som vi sætter i fællesskab. Det er en engangsomkostning. Vi har en kort designproces, og du får flere designoplæg i udvalg.

En skabelon består af et vist antal moduler. Der er typisk 3-4-5 moduler i en e-mailskabelon. Du anvender måske ikke dem alle ved hver udsendelse, men det er smart at have variationsmuligheder til forskellige formål/artikler/tilbud/nyheder. Vi viser dig mulighederne i skabelonen, og hvordan du kan anvende de forskellige designede moduler.
 

Prisen beregnes ud fra antal modtagere

Du betaler for en administrator-oprettelse af din virksomhed, og så er du bruger. Der kan være flere brugere oprettet fra samme virksomhed, som skal anvende skabeloner til forskellige formål. Du kan vælge mellem forskellige pakker, som er beregnet ud fra antal modtagere og antallet af mails, du ønsker at sende.
 

Vi bruger selv APSIS

Vores eget nyhedsbrev – BGRAPHIC NEWS – er naturligvis sat op i APSIS-systemet. Så her kan du allerede se, hvordan det fungerer for os.
 
Ring til BGRAPHIC på 70 22 87 89 og høre mere om de mange gode muligheder.

9. marts 2017