Udenrigsministeriet

Når Word-skabeloner skal kunne ’noget mere’

Når Udenrigsministeriet organiserer erhvervsfremstød i udlandet for danske eksportvirksomheder, er der en masse kommunikation, som skal formidles. Til delegerede virksomheder, til deltagende personer, til værter, til pressen og til de aktive hænder, som holder snor i det hele.

Udenrigsministeriet har et ønske om, at denne kommunikation skal kunne udarbejdes nemt, hurtigt og på egen hånd. Løsningen er en række skabeloner i Word, der er programmeret som multi-funktionelle dokumenter, der kan anvendes til en lang række behov. Herunder især som deltagerlister, til udarbejdelse af dagsprogrammer med indsættelse af piktogrammer og som onepagere med vigtig information – alt sammen pakket ind i fremstødets officielle design hvad farver, fonte, logoer, ikoner og afsendere angår.

Fordelen ved at bruge skabeloner i Word er især, at Udenrigsministeriet kan revidere indholdet på et splitsekund, når – som det altid sker på større events – uforudsete hændelser opstår og planer lynhurtigt skal ændres.

Word kan mere end man lige tror. Vi udfordrer altid programmet, og er klar til at tage handsken op hvis du også har en udfordring.

 

Royal visit in Italy
Royal visit in Italy