DREAM

Avanceret skabelon i Word til det daglige arbejde med fremskrivning af fremtiden

DREAM leverer nationaløkonomiske analyser af den danske økonomi, og et af deres vigtigste analyseredskaber er fem unikke økonomiske modeller. BGRAPHIC har designet DREAMS nye visuelle identitet, hvor vi har ladet os inspirere af grafer, der viser fremskrivninger, fordi DREAMs modeller bl.a. illustrerer dette om mange forskellige samfundsforhold.

DREAMs nye visuelle identitet matcher virksomhedens kommunikationsbehov i dag. Designet udfolder sig på Word- og PowerPoint-skabeloner, på website, nyhedsbrev, mailsignatur, LinkedIn og visitkort samt i det grafisk udtryk i illustrationer og ikoner.

BGRAPHIC har designet og udviklet en topavanceret Word-skabelon til udarbejdelse af notater, arbejdspapirer og rapporter, med gode værktøjer til implementering af statistisk materiale, komplekse grafer og figurer – det gælder til både tryksag og som webpublikation til online lancering. Det giver DREAMs medarbejdere gode arbejdsværktøjer og sikrer ensartethed og professionel kommunikation gennem hele organisationen og til omverdenen.

www.dreamgruppen.dk
DREAM Wordskabelon forsider
DREAM Wordskabelon
DREAM Wordskabeloner udgivelse
DREAM brevskabelon
DREAM PowerPoint-skabelon