Nyheder

BGRAPHIC har vundet designkontrakt med EU-selskabet ESPON

Det er med store glæde, at BGRAPHIC nu indleder samarbejdet med ESPON i Luxembourg. Vi har indgået en 3-årig kontrakt, hvor BGRAPHIC skal udarbejde ESPONs grafiske designopgaver.

Vi er allerede i gang

Vi ser frem til samarbejdet med ESPON. Vi vil tilstræbe at forny og udvikle ESPONs design på bedste vis. Vi har allerede været til opstartsmøde i Luxembourg og mødt alle de nye kontaktpersoner.

Det skal nok blive spændende at arbejde sammen med en international kunde, der har så meget viden om Europas forskellige lande. Vi ser allerede mange muligheder for, hvordan vi kan skabe smukt design og god kommunikation for ESPON og deres samarbejdspartnere.

Der følger mere nyt med cases og gode eksempler på opgaverne her på websitet, når vi har noget, vi kan vise frem for jer alle 🙂

Hvem er ESPON?

ESPON står for European Spatial Planning Observatory Network. Det er et fælleseuropæisk netværk ejet at alle EU’s medlemslande samt Island, Lichtenstein, Norge og Schweiz.

ESPONs formål er at fremme og skabe et europæisk statistisk overblik, så politiske aktører og stakeholders i EU kan tage kvalificerede beslutninger og dermed skabe udvikling, videndeling og samarbejde med myndigheder og andre politiske aktører i EU. ESPON publicerer deres viden ved bl.a. at producere og formidle landkort, statistik, rapporter og løbende information om fx arbejdsløshed, migration, befolkningstæthed, aldersfordeling og meget mere.

Læs mere om ESPON

9. marts 2017