Værdibyg

Cases på fyrtårne i bæredygtigt byggeri

Værdibyg er en dansk virksomhed, der arbejder med Value Creating Construction Process – et samarbejde mellem seks af den danske byggesektors førende organisationer. Formålet med dette samarbejde er at finde og udvikle bedste praksis for at skabe og bevare værdien i byggeprocessen på tværs af de forskellige aktører i konstruktionssektoren og gennem hele byggeprocessen – fra konceptuelt design til facility management.

BGRAPHIC har designet case-kataloget: Fyrtårne – indblik i den bæredygtige byggeproces.

Case-samlingen præsenterer otte danske og nordiske byggeprojekter, der har gennemgået en byggeproces, der har resulteret i succesfuldt byggeri med en høj grad af bæredygtighed.

At bygge bæredygtigt er ofte en kompliceret og usikker proces. Hvordan bør du gribe det an, når man skal samarbejde med nye aktører, på nye måder, med nye eller genbrugsmaterialer og på nye løsninger? Værdibyg giver konkrete eksempler i den nye case-samling på otte flotte og markante byggerier, der står som fyrtårne i det bæredygtige byggeri.

I case-indsamlingen kan du finde inspiration til at bygge mere bæredygtigt og finde plads til nytænkning og innovation ved at give et indblik i den bæredygtige byggeproces bag en række forskellige fyrtårnsprojekter. De otte cases er udarbejdet på baggrund af 18 interviews med bygherrer, rådgivere og bobestyrere.

www.vaerdibyg.dk