Udenrigsministeriet

Danske virksomheder promoveres i hele verden

Udenrigsministeriet har mange funktioner. Udover diplomati og det at være Danmarks politiske ansigt udadtil, hjælper ministeriet også danske virksomheder til at formidle kontakter i udlandet, og dermed øge eksport af danske varer til hele verden. En af de strenge de kan spille på er at afholde officielle erhvervsfremstød, hvor honoratiores fra det officielle Danmark hjælper med at skabe relationer mellem deltagende danske virksomheder og værtslandets tilsvarende.

BGRAPHIC har udarbejdet det officielle design til erhvervsfremstødene og skabt en grundpakke bestående af bl.a. Save-the-date og officielle invitationer, delegationsbrochure med informationer om de deltagende virksomheder, velkomstmappe, roll-up bannere, pressevæg, backdrops, reversskilte, Wordskabeloner til programmer og deltagerlister, bordplaner, udstillingsmoduler og -planer samt en velfungerende PowerPoint-skabelon.

I tæt samarbejde med den lokale ambassade i værtslandet og med de delegerede danske virksomheder har vi på samtlige erhvervsfremstød designet og leveret alle elementerne fra grundpakken. Derudover sikrer vi, at de visuelle rammer for eventet fremstår ensartet og samtidig udvidet med specielle elementer, som er tilpasset de specifikke behov for det enkelte fremstød.

Designet er i dag anvendt på mere end 25 erhvervsfremstød i alle verdensdele. Erhvervsfremstødene organiseres typisk af en sammenslutning af Udenrigsministeriet, Dansk Industri, Landbrug og Fødevarer m.fl.

 

Udenrigsministeriets Erhvervsfremstød save the date
Udenrigsministeriets erhvervsfremstød Invitation
Udenrigsministeriets erhvervsfremstød Invittationer
Udenrigsministeriets erhvervsfremstød brochurer
Udenrigsministeriets Erhvervsfremstød back drop
Udenrigsministeriets Erhvervsfremstød
Udenrigsministeriets erhvervsfremstød Invitation backdrops
Udenrigsministeriets Erhvervsfremstød
Udenrigsministeriets Erhvervsfremstød design guide