Steno Diabetes Center Sjælland

Årsberetningen er den årlige tjekkede status på arbejdet og økonomien i din virksomhed

Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) er et af de nationale centre, der arbejder med behandling af diabetespatienter. SDCS gør et stort arbejde for at hjælpe og behandle patienter samt informere indgående om, hvordan man bør og bedst muligt kan leve med diabetes. SDCS holder til på alle Region Sjællands sygehuse. SDCS har en vigtig funktion i sygeplejen og kommer også ud til borgerne, så de kan få hjemmebehandling.

BGRAPHIC har udarbejdet SDCS design og visuelle identitet – og i den forbindelse har vi de seneste år udarbejdet deres årsberetninger. Hvert år har de ny og vigtig viden, der skal formidles. Vi arbejder naturligvis med dét design, som vi selv har udviklet – og så lægger vi samtidig stor vægt på, at den nye årsberetning skal udvikle det designmæssige udtryk – inden for rammerne 🙂

SDCS forsker og gør et stor arbejde for at reducere antallet af patienter med diabetes i Danmark. Vi er glade for, at være en del af teamet til formidling af det vigtige arbejde, der foregår i Steno Diabetes Center Sjælland.

www.stenosjaelland.dk
Steno årsberetninger
Steno årsberetning. Fremtidens Diabetesambulatorium
Steno årsberetning
Steno årsberetninger