Hillerød Kommune

Infografik, der forklarer et pædagogisk analyseværktøj, og en hel skolepolitik

Hillerød Kommune har udviklet guides til Pædagogisk Analyse til brug i både dagtilbud, skole og SFO, som en del af Børne- og ungepolitikken. De to guides har en visuel sammenhæng med Skolepolitikken 2021-25. Materialet er udviklet til at fremme lærings- og trivselsmiljøet for børn og unge, og det peger på nye måder at arbejde på.

BGRAPHIC har skabt det illustrative og infografiske univers til Skolepolitikken og de to guides til Pædagogisk Analyse med udgangspunkt i Hillerød Kommunes visuelle identitet. Der er udviklet tre illustrationer, der beskriver de tre indsatsområder i Skolepolitikken. Det er fortællingen og det bærende visuelle udtryk, der forklarer arbejdet med indsatsområderne og modellerne i de to guides til Pædagogisk Analyse.

Infografik er et stærkt redskab til at skabe et hurtigt indblik og god forståelse af komplekst indhold og processer. Flere af modellerne er udviklet og programmeret til aktive værktøjer i Word, som lærere og pædagoger kan gøre brug af i deres pædagogiske analyser. Hele arbejdsgangen får på den måde en fin indbyrdes visuel sammenhæng.

 

Hillerød Kommune Skolepolitikken infografik
Hillerød Kommune Pædagogisk Analyse infografik
Hillerød Kommune Pædagogisk Analyse Wordskabelon
Hillerød Kommune infografik
Hillerød Kommune Pædagogisk Analyse
Hillerød Kommune Pædagogisk Analyse infografik
Hillerød Kommunes skolepolitik 2021-25