Dansk Selskab for Patientsikkerhed

Publikation i to bind om kvalitet og patientsikkerhed under COVID-19

Dansk Selskab for Patientsikkerhed (PS) er en selvstændig organisation, som arbejder for at fremme patientsikkerheden i det danske sundhedsvæsen. PS har netop udgivet en bog i 2 bind. Håb er ikke en strategi – og – Nogle er ikke et antal. Snart er ikke et tidspunkt. I alt 504 sider.

Mere end 100 personer i og omkring sundhedsvæsenet har opsamlet viden og erfaringer med kvalitet og patientsikkerhed i en presset tid. Denne bogs 40 kapitler – og lige så mange unikke vinkler – giver et historisk indblik i, hvordan det danske sundhedsvæsen og samfund har ageret i en global sundhedskrise. Der er bidrag fra styrelser, regioner og kommuner, alle typer sundhedsprofessionelle, forskere og politikere, patient- og interesseorganisationer m.m.

BGRAPHIC har udviklet et smukt og funktionelt design, hvor form og farver går op i en højere enhed. Og bøgerne er udarbejdet i et godt og handy format i AS5, når du skal læse mange sider. Alt dette er sket i et super samarbejde med PS. Tænk sig hvor hurtigt sundhedsvæsnet har været til at tilpasse sig den pressede hverdag, som lige pludselig bankede på hos os og i hele verden.

Dansk Selskab for Patientsikkerhed forsider
Dansk Selskab for Patientsikkerhed opslag
Dansk Selskab for Patientsikkerhed opslag
Dansk Selskab for Patientsikkerhed opslag
Dansk Selskab for Patientsikkerhed opslag
Dansk Selskab for Patientsikkerhed Illustration
Dansk Selskab for Patientsikkerhed illustration