Nyheder

Ny udstilling for Femern A/S i Rødbyhavn

Der bliver snart mulighed for at komme tæt på byggeriet af Femern Bælt-tunnelen. Vi har netop afleveret en ny udstilling på 180 kvm i Femern A/S’ nye Bygherrecenter. 


Det er et kæmpestort projekt at bygge en ny tunnel – faktisk verdens længste sænketunnel. Så hvis man holder af mega structures, så sørg for at lægge vejen forbi. Udstillingen er naturligvis først åben for besøgende, når corona-restriktionerne tillader det.


Når man ser billederne fra arbejdet med udgravningen, finder man ud af, hvor stor skala det hele er.


Tunnelen bliver 18 km lang. Den består af 89 tunnelelementer. Hvert element er 217 meter langt. Til sammenligning så er pylonerne på Storebælt 254 meter høje. Really BIG!


Når tunnelen er færdig i 2029, så tager det ca. 10 minutter i bil og 7 minutter i tog at køre gennem tunnellen. Og så er du i Tyskland 🙂


Det har – som altid – været et super spændende samarbejde med Femern A/S at få udstillingen udviklet, indrettet og designet. Yderligere har vi haft et super samarbejde med Tegnestuen Substans, som har lavet den store model, hvor man kan se arbejdshavnen og se, hvordan et tunnelelement kommer til at se ud. Modellen er lavet i størrelsesforholdet 1:700. Sodemann har produceret rammer og posters for os og monteret det hele så fint, se mere på www.udstillingssystemer.dk.


TV2 Øst har udgivet en artikel om udstillingen. Læs artiklen her.


Hvis du vil følge med i byggeprojektet, så tilmeld dig Femern A/S’ nyhedsbrev.

Enjoyyy 🙂

17. februar 2021