Nyheder

Kan vi hjælpe dig og din virksomhed i forbindelse med genåbning?

Selvom samfundet langsomt åbner op igen, er der meget, som ikke er, som det plejer at være.

Din virksomhed skal formentlig leve op til en masse nye retningslinjer, der bl.a. kan have at gøre med antal mennesker, afstand mellem medarbejderne, rengøring og hygiejne samt alternative indgange til arbejdspladsen.

BGRAPHIC kan hjælpe dig, så hverdagen bliver lettere – og lever op til regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi kan bidrage med design, kommunikation og trykning af fx skilte, plakater og diverse elementer, der via nudging kan skabe sikker og god information om åbning af samfundet og din virksomhed. Måske vil afstandstape på gulvet skabe korrekt afstand mellem mennesker. Måske skal du have afspærret et område. Der er masser af regler og omgangsformer, som vi kan hjælpe hinanden med at huske på, så vi skal være sammen – på afstand.

Vi er klar til at videndele og sparre. Vi har masser af idéer! Fortæl os din udfordring, og så kan vi sammen udtænke den bedste løsning, så du får den hjælp, du har brug for.

Ring på 70 22 87 89, eller send os en mail på info@bgraphic.dk. Vi kan hurtigt få lavet en god løsning sammen med dig og din virksomhed 😊

28. april 2020