Nyheder

Innovative visitkort til COI

Der opstår nye standarder for visitkort. De skal naturligvis indeholde din kontaktinformation. Efterhånden kan du faktisk forkorte informationen og evt. undgå den fysiske adresse – fordi verden er meget mere digital, og det er online, du ”mødes” med dine samarbejdspartnere.

Hvis du undgår den fysiske adresse – så behøver du ikke at få nye visitkort, når du flytter. Dine kontakter kan altid gå ind på dit website eller i din mailsignatur og se, hvor virksomheden fysisk holder til.

Skab opmærksomhed med innovative visitkort

For Center for Offentlig Innovation (COI) har vi tænkt kreativt og innovativt i designet på deres nye visitkort. Hvert visitkort har personlige og sjove infografikker, som er tilpasset hver medarbejder. Visitkortene er både med til at understøtte COI’s brand og den enkelte medarbejders personlighed, kompetencer og interesser. Det giver max effekt, når du udleverer kortene og skaber en super start på en god dialog – nærmest samleobjekter for dine kontakter 🙂

Vi designer den helt rigtige løsning til dig

BGRAPHIC kan udvikle en unik designløsning til dig. Vi hjælper dig til at få kvaliteten i top på den fysiske produktion. Det første indtryk skal udstråle kvalitet, og du vil få præsenteret din virksomhed professionelt og tjekket. Vi kan altid udvikle et design, der understøtter din forretning, og vi kan hurtigt få en løsning i mål for dig og din virksomhed.

For større virksomheder kan vi lave et programmeret setup, hvor du løbende kan bestille og genbestille visitkort online. Du kan få færdigtrykte visitkort leveret på 1-2 arbejdsdage. Og du kan bestille i mindre oplag – fx 100 stk. pr. medarbejder – i forskellige sprogversioner, hvis I rejser meget rundt internationalt.

Ring til os på 70 22 87 89, og hør mere om de mange muligheder 🙂

10. februar 2017