Øresundsbro Konsortiet

Forretningsplan 2021-2025

En bæredygtig forbindelse, 100 års holdbarhed, højeste sikkerhed og den bedste service er nøgleordene i den nye strategi for Øresundsbro Konsortiet.

Når de store mål og visioner skal sættes for en virksomhed, arbejder vi sideløbende med design og koncept for, hvordan den nye strategi kan præsenteres for bestyrelse og medarbejdere. Udvikling sker i tæt samarbejde med ledelse, direktion og ledelsessekretariat. Spændende, at være med i maskinrummet og være med til at sætte agendaen for en virksomheds udvikling. Det er naturligt, at inddrage FNs Verdensmål i strategiarbejde. De er også med her i Øresundsbro Konsortiets strategi.

BGRAPHIC har udviklet et logo og designkoncept, som både tager udgangspunkt i broens designguide og samtidig fornyer udtrykket og de nye budskaber. I den samlede pakke har vi udarbejdet strategirapporterne på dansk og svensk samt introfoldere til medarbejdere på dansk og svensk. Strategien blev lanceret i Malmø over to dage for medarbejderne – forbindelsen kan jo ikke lukke, når man tager på seminar, så medarbejderne blev delt i to grupper. BGRAPHIC har designet præsentationer i PowerPoint, der folder strategien ud, leveret roll ups, merchandise etc.

www.oresundsbron.com
Øresundsbron Forretningsplan 2025, logo
Øresundsbron, forretningsplan 2021-2025
Øresundsbron Forretningsplan 2025
Øresundsbron Forretningsplan 2025, infografik
Øresundsbron forretningsplan 2025, infografik
Øresundsbron Forretningsplan 2025, PowerPoint