Greater Copenhagen

Vækst, samarbejde og styrket integration på tværs af grænsen

Greater Copenhagen er et dansk-svensk samarbejde mellem 85 kommuner og 4 regioner. Greater Copenhagen arbejder for at skabe vækst og udvikling i regionen Sydsverige og Østdanmark. Greater Copenhagen samler aktører fra alle stakeholders samt varetager og deltager i mange events på tværs af den dansk-svenske grænse.

BGRAPHIC har designet Greater Copenhagens seneste årsrapport. Der har været mange aktiviteter i 2022. Greater Copenhagens årsrapport fungerer som et magasin og en statusrapport for året. I rapporten vises et udpluk af de mange spændende og aktuelle emner, der har været på programmet. Rapporten er krydret med nogle at de mange fine billeder som Greater Copenhagen har taget til de forskellige events. De har også en fin farvepalette som vi bl.a. også har brugt til at tema-inddele så publikationen har et naturligt og godt flow.

Årsrapporten er udgivet på dansk, svensk og engelsk. Vi har efterfølgende også leveret rapportens infografik til brug i PowerPoint-præsentationer, så Greater Copenhagen kan få samme design og budskaber med i sine præsentationer på forskellige møder og events.

Greater Copenhagen, Årsrapport 2022
Greater Copenhagen, Årsrapport 2022, indhold
Greater Copenhagen, Årsrapport 2022, indhold
Greater Copenhagen, Årsrapport 2022, indhold
Greater Copenhagen, Årsrapport 2022, infografik