Danske Spil

Rapport om samfundsansvar og årsrapport 2022

Danske Spil er danskernes spilleselskab. De er sat i verden med det formål at støtte idræts- og foreningslivet i Danmark – både på hverdagsniveau og når fx vores professionelle landshold i fodbold skal støttes. Til glæde og til gavn for os alle.

BGRAPHIC har de seneste år udviklet design til rapport om samfundsansvar og årsrapport for Danske Spil.

I processen med design af publikationerne, har BGRAPHIC bistået med udvælgelse af billeder, udarbejdelse af grafiske elementer, infografik, grafer, figurer og værdimodellen. Vi rådgiver om disponering af publikationerne således tekst, billeder, infografik samt regnskabsdelen går op i en højere enhed. Designet giver et let og overskueligt udtryk, der lever op til kundens ønsker om høj kvalitet på alle måder. De to publikationer kan opleves som et sæt, hvor designet naturligvis er differentieret i forhold til indhold og budskab.

BGRAPHIC står derudover for produktion og produktionsstyring samt yder rådgivning omkring materialevalg, produktionsmetoder – og vi foretager kvalitetskontrol af de leverede tryksager. Det er givet at alle tidsplaner omkring levering overholdes, så rapporterne altid er klar i god tid inden årets generalforsamling.

Vi takker igen i år for det gode samarbejde med BroKommunikation og Danske Spils dygtige medarbejdere.

danskespil.dk

Danske Spil, forsider af rapport om samfundsansvar og årsrapport 2022
Danske Spil, rapport om samfundsansvar, infografik
Danske Spil, rapport om samfundsansvar
Danske Spil, rapport om samfundsansvar
Danske Spil, Årsrapport, indhold