Nyheder

Glædelig jul fra alle os i BGRAPHIC

Kors i hytten 🙂 Nu er det edderbrodereme snart jul 🙂

Nisserne flyver rundt og gør klar til julen – der er pyntet op på tegnestuen – og vi arbejder alle lige nu ihærdigt på at nå de sidste opgaver i år.

Vi vil takke for alt det gode samarbejde i år. Tak til alle jer søde kunder, der holder snor i os hver dag og tak til alle jer dygtige leverandører for det skønne samarbejde.

Vi ser frem til et nyt og spændende 2024. Vi håber først og fremmest på mere fred i verden og at der kommer nye gode løsninger for klimaet. 

Vi vil i det nære bidrage med alt hvad vi kan og hjælpe dig på allerbedste måde til at få skabt de rigtige designløsninger. Vores arbejde er ofte en del af de store transformationer. Vi er omstillingsparate, hjælper med at sætte agendaen, tænker i nye måder at gøre tingene på og omfavner den digitale udvikling, så dit design kan blive et godt værktøj for dig og din kommunikation. 

Der er garntrisse en masse nye tiltag, som vi kan sætte i værk for dig. I bund og grund handler det stadig om at arbejde med det gode håndværk. Derfor hylder vi i år broderiet på vores egen grafiske måde. Hvis du skal lave et smukt broderi, så skal du være omhyggelig og have fokus på detaljen, så det store billede bliver perfekt. Det er sådan, vi tænker om design og vores opgaver: Vær grafisk – BGRAPHIC 🙂

Rigtig glædelig jul til dig og dine 🙂 Vi høres ved i det nye år 🙂

De bedste julehilsner fra BGRAPHIC

8. december 2023