Nyheder

BGRAPHIC har BUSINESS – næsten – AS USUAL

Kære kunder, samarbejdspartnere og venner af huset

Vi håber alle, at I er OK og passer godt på jer selv i disse foruroligende dage, hvor corona-virus spreder sig i vores samfund og i hele verden. Vi krydser fingre for, at I alle med jeres familier vil holde jer fri for smitte.

Vi har taget konsekvensen, og alle medarbejdere er hjemme, hvor vi har etableret hjemmearbejdspladser. Så der er nu etableret afdelinger fra nord til syd i BGRAPHIC Hillerød, Birkerød, Taarbæk, Søborg, Frederiksberg, København, Amager og Vallensbæk 😊 … og vi er alle online hver dag 😊

Vi har adgang til vores server og holder dagligt planlægningsvideomøder via Teams. BGRAPHIC BUSINESS næsten AS USUAL. Vi har gang i opgaverne her og gør alt, hvad vi kan for at holde gang i Danmark, vores kunder og vores daglige forretning. Nogle opgaver er jo blevet annulleret, og andre er rykket til senere på året. Nogle sidder vi og løser lige nu. Og nye opgaver og nye kunder er faktisk også kommet til. Så det er dejligt. Alle vores opgaver og processer er digitaliserede, så det fungerer faktisk rigtig godt under disse ekstraordinære omstændigheder. Selvom vi naturligvis savner at mødes fysisk hver dag.

Har du brug for hjælp til design og kommunikation, så hører vi gerne fra dig 😊 Ring på 70 22 87 89, så kan vi vende mulighederne. Skal du have fat i en af os, kan du se mobilnumre på alle medarbejdere på vores website under “Om os”.

Skal vi tage at videomøde på Teams? Så giver du bare lyd.

Del gerne – vi vil altid gerne have nye opgaver og nye kunder 😊

Alt godt til jer alle 😊 BSAFE 😊

De bedste hilsner fra alle os i BGRAPHIC

#bgraphicdk #grafiskdesign #design #coronaskalgåvæk #businessalmostasusual #holdgangidanmark #sammenhverforsig #detblivergodtigen

20. marts 2020