Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Tryk

Stikord

Innovationer i massevis!

 

Center for Offentlig Innovation har lige udgivet den flotte bog Innovationsbarometeret – højere effektivitet og kvalitet i den offentlige sektor gennem innovation.

I bogen kan du læse om, hvordan den offentlige sektor i Danmark skaber innovative løsninger – enten på egen hånd, ved at samarbejde eller genbruge andres løsninger. Bogen indeholder en masse spændende cases fra innovatører samt analyseresultater, som viser, hvordan det står til med offentlig innovation i Danmark.

BGRAPHIC har designet bogens indbydende layout i tæt samarbejde med bogens forfatter Ole Bech Lykkebo. Der er massevis af cases og infografikker på bogens mange sider. Læs, lær og spred al den gode innovation :-)
 

Regeringsudspil til bekæmpelse af ungdomskriminalitet

 
Det er altid spændende at se vores opgaver lanceret på alle tv-kanaler og i alle aviser. Denne gang bl.a. på forsiden af Berlingske. Og i bedste sendetid på nyhederne. Justitsminister Mette Frederiksen og socialminister Manu Sareen offentliggjorde udspillet “En ungdom uden kriminalitet” ved en pressekonference onsdag den 22. april 2015.

BGRAPHIC har udarbejdet designet til publikation, der opstiller 11 initiativer, som skal styrke indsatsen mod ungdomskriminalitet. Vores fokus har været på at udarbejde en publikation, som på flot og overskuelig måde præsenterer de 11 initiativer, samtidig med at tonen holdes i regeringens design.

Det har været en spændende og betydningsfuld opgave, som vi er glade for at have bragt til verden :-)