Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Partner

Stikord

Ny partner i BGRAPHIC

 
Kathrine Raunkjær er optaget som partner i BGRAPHIC, og samtidig er Kathrine også udnævnt som designchef i BGRAPHIC.

Kathrine har tidligere været ansat i flere danske designvirksomheder – de sidste to år hos BGRAPHIC og tidligere hos Jakob Kühnel, Bysted og Ole Søndergaard. Kathrine har solid og super god erfaring med udvikling af design- og kommunikationsløsninger samt visuelle identiteter for en række af landets offentlige og private virksomheder.

Kathrines designkompetencer ses på en bred vifte af flotte opgaver – elegant og klassisk på print samt innovativt og legende let på digitale webløsninger.

BGRAPHIC aps ejes således med 85% af direktør Birgitte Vestergaard og 15% af designchef Kathrine Raunkjær.

“Vi supplerer hinanden godt og ser frem til at løse en masse nye spændende opgaver sammen. Vi vil arbejde med høj energi og skarpt fokus på en fortsat positiv udvikling af BGRAPHIC sammen med alle vores dygtige medarbejdere,” siger direktør Birgitte Vestergaard.

Kontakt Birgitte Vestergaard på 70 22 87 89, hvis du vil vide mere om BGRAPHIC.

Venlig hilsen
Birgitte Vestergaard
Direktør
 

BGRAPHIC er nu partner i Prinfo

 
BGRAPHIC er optaget som partner i Prinfo.

Vi kan således tilbyde vores offentlige kunder at løse SKI-opgaver via PrinfoDenmarks rammeaftale med SKI, Statens og Kommunernes Indkøbsservice.

Prinfo er Danmarks største grafiske kæde. Prinfo har kompetencer inden for design, webløsninger, markedsføring, trykning og meget mere.