Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Magasin

Stikord

Læs B20-MAGASINET

 

Vi markerer vores 20-års jubilæum ved at publicere vores B20-MAGASIN.

I bladet kan du se eksempler på et udsnit af de designopgaver, som vi har løst for vores kunder. Det er opgaver, som vi er mega stolte af. Det er eksempler, der giver udtryk og indtryk af super gode samarbejder og relationer til vores kunder, som vi værdsætter så højt. Hver dag er en stor fornøjelse. Vi elsker dialogen med dig, og vi kan jo altid vise dig meget mere fra vores arkiver. Det er ret overvældende, hvad der pibler frem.

Vi håber, B20-MAGASINET vil være til inspiration for dig. Vi ønsker dig god fornøjelse med vores blad :-)

DOWNLOAD B20-MAGASINET

 

Jubilæumsmagasin for Peder Lykke Centret

 

50-års jubilæum! Det skal da fejres! Vi har designet et jubilæumsmagasin til Peder Lykke Centret, som udgives på jubilæumsdatoen den 24. august. 

Peder Lykke Centret på Amager består af plejehjem, aktivitetscenter og daghøjskole – og i magasinet kan medarbejdere, beboere og andre interesserede læse nærmere om centrets historie og dets vigtige fokus på mangfoldighed – samt høre hyggelige og spændende beretninger fra både beboere, daglige brugere og medarbejdere. 

Vi har taget udgangspunkt i centrets visuelle identitet og har tilføjet den guld farve, som er så passende til dette guldbryllup for centret.

Stort tillykke :-)

Læs mere om Peder Lykke Centret på www.pederlykkecentret.dk

Se det nye PrinfoNyt

 
Her har du PrinfoNyt med de seneste nyheder fra Prinfo. BGRAPHIC har flere cases med i bladet – se Personalestyrelsens nye designprogram på side 6, logo og design for Offentlig lederuddannelse på side 8 samt logo og design for Arbejdsmarkedskommissionen på side 9.

Vi vil ønske dig en herlig sommer med masser af sol og skøn afslapning! BGRAPHIC holder sommerferie, og vi har derfor lukket i uge 30 og 31. Vi kommer tilbage i august, hvor vi igen er maks klar ved tasterne :-)

Læs PrinfoNyt, 01.2009 her

God sommer!
 

Se det nye PrinfoNyt

 
Vi har masser af fokus på miljø og ansvarlighed i BGRAPHIC og i Prinfo. Prinfo har som nogle af de første i den grafiske branche opnået en Forest Stewardship Counsil – FSC-certificering.

Og Prinfo er også på trapperne med en PEFC-certificering – PEFC står for Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes. Læs meget mere om vores miljøtanker i PrinfoNyt.

Og husk at læse artiklen på side 8: “Vel-lyk-ket!”. BGRAPHIC har udarbejdet præsentationsmateriale til konferencerne God undervisning – vel-lyk-ket integration.

Læs det nye PrinfoNyt her
 

Se det nye PrinfoNyt

 
PrinfoNyt nr 1-2008 er på gaden.

Vi er stolte af at kunne vise dig en masse gode eksempler på opgaver, der er løst af Prinfo for vores kunder i hele landet. Se artiklen på side 6-7 “Patent på troværdighed” om Plougmann & Vingtoft. BGRAPHIC har udarbejdet Plougmann & Vingtofts nye design.

God læselyst!

Læs PrinfoNyt, 01.2008 her
 

Se det nye PrinfoNyt

 
Vi har stor fokus på de offentlige virksomheder, og vi kan løse opgaver på SKI-aftalen. Se artiklen på side 8-9 om Økonomistyrelsens nye designprogram, som er udviklet hos BGRAPHIC.

God læselyst :-)

Læs PrinfoNyt, 02.2007 her
 

Se det nye PrinfoNyt

 
Kreativiteten blomstrer, og vi har altid fokus på miljøet.

Læs artiklen på side 6-7 om BGRAPHICs designudvikling for Danmarks bedste advokatfirma Bech-Bruun.

God læselyst :-)

Læs PrinfoNyt, 01.2007 her