Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jul

Stikord

Hvad skal jeg give min svigerfar i år? – et tilbagevendende spørgsmål i december

 

Hvert år står man med samme lammende følelse, som når man kl. 17 står og kigger tomt ned i en køledisk. Hvorfor er man i vildrede, når gaven skal købes til svigerfar?

Er det fordi, han har alt? Ønskelister er der ingen af, og man får begyndende repetitionstrang i valg af gave. Så er det måske, fordi vi griber det helt forkert an.

Måske skal vi slet ikke spørge ham, hvad han ønsker sig. Vi skal i stedet se, lytte og stille andre spørgsmål. Hvad er han optaget af? Har han interesser, du slet ikke kendte til? Vil en oplevelse give et lyspunkt i hverdagen? Er der noget, han aldrig har fået gjort? Er der ting, der kan lette hans dagligdag?

Vi skal finde dén gave, han slet ikke har ønsket sig. Den gave, der kan overraske ham. Den gave, der kan more ham. Den gave, der giver ham oplevelsen af at blive set, hørt og forstået – fordi han i år netop IKKE får endnu en årgangswhisky.

 

Svaret ligger i spørgsmålene

Når vi skal finde frem til – ikke bare – en GOD idé, men den RIGTIGE idé, som enhver design- og kommunikationsopgave kræver, så skal vi gøre os umage med at stille de rigtige spørgsmål, der åbner op for refleksion. For stiller vi de rigtige spørgsmål, så får vi også brugbare svar. Og brugbare svar er meget nemmere at omsætte til gode idéer.

Den gode idé er næsten den halve designproces. En idé kan selvfølgelig udfoldes på forskellig vis. Det er dét, design handler om. Designprocessen afprøver forskellige udtryk i form, farver, typografi og billedunivers. I den designproces skal vi nå frem til at få idéen til at fremstå klar, kommunikativ og overraskende.

Sådan ser den faglige proces ud for de fleste af os, hver gang vi skal løse en opgave eller en udfordring. Mange gange uden at vi tænker over det. Fordi vi netop gerne vil finde den rigtige løsning på et problem, give det rigtige svar til en kunde. Eller finde gaven til vores svigerfar, der rører hans hjerte. Fordi der er en tanke bag.

Så vi må derfor alle afsted for at overraske vores svigerfar – ligesom vi fortsat vil arbejde for at overraske vores kunder med gode løsninger i 2021.

Glædelig jul fra BGRAPHIC :-)

 

2020 – året, hvor julen blev digital

 

Så er det december, og julen står for døren med hygge og samvær – og afstand og mundbind.

Hos BGRAPHIC har vi fuld gang i julemandens værksted – både på designopgaver og på julefronten.

I år gør vi det dog lidt anderledes, end vi plejer. Vi har nemlig besluttet at gøre julen digital – og udsende digitale julekort, kærlige hilsner og bunkevis af virtuelle kram. Det er coronavenligt, som det skal være i denne tid. Og stadig smækfyldt med jul og hygge :-) Vi håber, at vi kan sprede glæde og julestemning med vores glade, grafiske nisser, som er klar med pen og saks :-)

Vi holder lukket mellem jul og nytår, og vi er tilbage på kontoret igen mandag den 4. januar 2021.

BGRAPHIC ønsker alle en rigtig glædelig jul :-) Jinglebeeeeeeeells from all of us :-)

 

Glædelig jul fra BGRAPHIC

 

BGRAPHIC ønsker alle kunder, samarbejdspartnere, leverandører og venner af huset en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Glædelig jul :-)

 

BGRAPHIC ønsker alle kunder, samarbejdspartnere, leverandører og andre venner af huset en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår :-)

Vi har haft et spændende 2018 med flytning til lækre lokaler på H. C. Andersens Boulevard – og så har vi selvfølgelig løst en masse skønne opgaver! Og vi glæder os til endnu flere i det nye år :-)

Vi holder lukket mellem jul og nytår, men hvis du har brug for hjælp, så ring på 70 22 87 89.

Jinglebeeeeeeeells from the BGRAPHIC crew <3

Jul 2016

 
BGRAPHIC holder julelukket fra den 24. december 2016 til og med 1. januar 2017.

Vi ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår! Tusind tak for et dejligt år – vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle i det nye år! :-)
 

Jul 2015

BGRAPHIC ønsker alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset en rigtig glædelig jul og et skønt og farverigt nytår!

Vi har haft et dejligt år med en masse spændende designopgaver og dejligt samarbejde med søde mennesker – og vi glæder os til et forhåbentligt lige så spændende 2016!

KH BGRAPHIC

Vi holder julefrokost 13.12.2013

 
BGRAPHIC holder derfor lukket fra kl. 13.00.

Vi er retur igen på mandag den 16. december. Læg besked på 70 22 87 89, så ringer vi til dig på mandag. Eller send en mail til os på info@bgraphic.dk

Glædelig jul til dig og god fest til alle derude :-)

Jinglebells herfraaa

KH BGRAPHIC