Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jubilæum

Stikord

Læs B20-MAGASINET

 

Vi markerer vores 20-års jubilæum ved at publicere vores B20-MAGASIN.

I bladet kan du se eksempler på et udsnit af de designopgaver, som vi har løst for vores kunder. Det er opgaver, som vi er mega stolte af. Det er eksempler, der giver udtryk og indtryk af super gode samarbejder og relationer til vores kunder, som vi værdsætter så højt. Hver dag er en stor fornøjelse. Vi elsker dialogen med dig, og vi kan jo altid vise dig meget mere fra vores arkiver. Det er ret overvældende, hvad der pibler frem.

Vi håber, B20-MAGASINET vil være til inspiration for dig. Vi ønsker dig god fornøjelse med vores blad :-)

DOWNLOAD B20-MAGASINET

 

Jubilæumsmagasin for Peder Lykke Centret

 

50-års jubilæum! Det skal da fejres! Vi har designet et jubilæumsmagasin til Peder Lykke Centret, som udgives på jubilæumsdatoen den 24. august. 

Peder Lykke Centret på Amager består af plejehjem, aktivitetscenter og daghøjskole – og i magasinet kan medarbejdere, beboere og andre interesserede læse nærmere om centrets historie og dets vigtige fokus på mangfoldighed – samt høre hyggelige og spændende beretninger fra både beboere, daglige brugere og medarbejdere. 

Vi har taget udgangspunkt i centrets visuelle identitet og har tilføjet den guld farve, som er så passende til dette guldbryllup for centret.

Stort tillykke :-)

Læs mere om Peder Lykke Centret på www.pederlykkecentret.dk

Tillykkkeeee til Ebba og os med 10 dejlige år hos BGRAPHIC

 

Vi starter februar med et 10-års jubilæum. Stor tillyyykkkkeeee til Ebba og tak for 10 dejlige år i BGRAPHIC :-) 💚💚💚💚💚 Vi tager 10 mere :-) #10årsjubilæum #bgraphicdk #tillyyykkkeeee #jubilæum #vitager10årmere 💚💚💚💚🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💚💚💚💚🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰💚💚💚💚🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

B18 – BGRAPHIC har fødselsdag!

Solen skinner, og det er den fineste mandag :-) I dag er der en voksen til stede :-) Vi fejrer BGRAPHICs 18-års fødselsdag :-)

#bgraphicdk18år #hiphiphurraaa #dererenvoksentilstede #myndig #foreveryoung #bgraphicdk #welovebs #graphicdesign #danishdesign #copenhagen #altidklartilnyeudfordringer

Tillykke til Kathrine (og os) med 10-års jubilæum

 

Præcis i dag har Kathrine været hos BGRAPHIC i 10 år. Stort tillykke til Kathrine, og stort tillykke til os :-)

Kathrine blev allerede i 2009 partner og designchef i BGRAPHIC, og sammen med Birgitte har Kathrine været med til at drive og udvikle BGRAPHIC gennem årene. Vi er på en skøn tur sammen gennem arbejdslivet. Med masser af god sparring, super design, dejlige opgaver og fantastiske kunder. Kathrine er en super støtte og god sparringspartner for os alle i huset.

Det har været 10 spændende år, og vi er mere end enige om, at vi jo tager mindst 10 mere :-)

KH B

#b10 #bgraphic #bgraphiclovesyou #tillyyykkkkeeee #jubilæum #designlove #viarbejderpå1maj #loyal #ihærdig #dygtig #grafiskdesigner

 

B10 takker jer alle

 
Kære alle kunder, partnere, venner af huset, familier og dejlige medarbejdere

Tusind tak for en fantastisk B10-dag :-) Tak for at I kom forbi Rundetårn og var med til at gøre BGRAPHICs 10-års fødselsdag til noget ganske særligt. Det var simpelthen en af de bedste dage i vores liv!

Tak for alle de skønne gaver, blomster, dejlige emails og hilsner – det har været fuldstændig overvældende.

TAK TAK TAK

Vi har tænkt os at fortsætte arbejdet de næste ti år, og så tager vi endnu en fest :-)

I kan finde billeder fra dagen på vores Facebookside

Enjoyyyyyyyyyyy :-) og endnu engang tusind tak :-)
 
Download B10-magasinet her