Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Housewarming

Stikord

BGRAPHIC takker for en fantastisk housewarming

 

Kære alle I dejlige mennesker … kunder, samarbejdespartnere, kolleger, familie og venner af huset :-) Tusind tak for en fantastisk housewarming :-) Det var skønt at se jer alle sammen. Tusind tak for alle de flotte gaver og dejlige lykønskninger. Nu er hytten varmet godt op af jer alle og hermed indviet til hverdagsbrug og big business :-)

De kærligeste hilsner fra Birgitte & Kathrine og hele the BGRAPHIC Crew

#bgraphiclovesyou #1000takker #vitakkerafhjertet #bgraphicdk #nytdomicil #housewarming #dejligfest #welovebs #vielskerhverdagen #grafiskdesign #danishdesign #design #hcandersensboulevard #copenhagen

1000 takker!

 
Sikke mange mennesker – dejligt at I alle kom forbi!

1000 takker til jer alle for smukke blomster, fine gaver, de søde ord og bemærkninger – og al den dejlige opbakning, som vi oplever. Både på vores festdag og også i vores daglige arbejde. Vi havde alle en skøn dag med vores Housewarming. Håber I havde det samme.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle i tiden, der kommer. Vi skal nok give den mere gas sammen med jer alle :-)

De bedste hilsner fra Birgitte
 

BGRAPHIC Housewarming 1. juni 2006

 
Kom og se vores nye fine lokaler. Du inviteres hermed til Housewarming torsdag den 1. juni 2006.Vi håber meget på, at du vil komme og fejre dagen med os.

Vores nye adresse er: BGRAPHIC, Amagertorv 19, 1. sal, 1160 København K.

Vi glæder os til at se dig :-)

De bedste hilsner fra Birgitte
 

Tak for en dejlig fest

 
Helt overvældende! Sikke en dejlig dag. Tusind tak fordi I kom og festede med os.

Det var en helt fantastisk dag. Solen skinnede. Alle var så glade. Jeg kan stadig høre snakken gå. Vi har lige evalueret hele dagen for vores Housewarming. Og vi sidder og ser på alle de fine og underfundige gaver. Tusind tak til alle jer der kom forbi. Dejligt at I alle findes og støtter op om os. Tak til alle kunder der booker os. Uden jer var vi jo ingenting.
 

BGRAPHIC Housewarming 7. juni 2002

 
Du inviteres hermed til BGRAPHICs Housewarming fredag den 7. juni 2002 kl. 14-18. Vi glæder os til at se kunder, leverandører, samarbejdspartnere, familie og venner af huset.

Vi er blevet rigtig glade for vores nye lokaler på Amagertorv. Kom og hjælp os med at varme det hele op og se, hvor fint det er blevet. Vi åbner dørene kl. 14. Kom og fest med os! Vi glæder os til at se dig :-)

De bedste hilsner fra Birgitte