Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Grafik

Stikord

Så er Folkemødet 2017 i gang!

 

Vi designer ofte materiale til kunder, som skal på Folkemødet. Det kan fx være materiale til de forskellige events, bannere, programmer og merchandise.

I år har vi bl.a. hjulpet Danmarks Evalueringsinstitut. Først en intro som mailgrafik til brug før Folkemødet, og nu kan du gå hen og se program, postkort og plancher til EVA’s arrangementer.

Det er altid unikt og skal dække en masse sjove ønsker og behov. Måske du har brug for vores hjælp næste år?

BGRAPHIC ønsker et dejligt Folkemøde til alle! :-)

Sig det med infografik

Hvis det kan måles og vejes, så kan det tegnes!

Infografik kan være med til at formidle et komplekst budskab. Det kan highlighte, hvad du særligt lægger vægt på. Det kan uddybe en information. Vise en proces. Skabe overblik over en organisation, et forløb, en strategi, en forretningsplan. Du kan sætte tal i forhold til hinanden, enten som grafer, figurer eller som elementer, der belyser størrelsesforhold, procentvis fordeling eller lignende.

 

Hvor kan man bruge infografik?

Infografik er en efterspurgt vare hos os. I de fleste briefinger indgår infografik som en del af opgaven. Det kan både være til digitale opgaver, fx PowerPoint, Prezi, til indhold på websites, film og til sociale medier. Eller det kan være til tryksager, fx årsberetninger, CSR-rapporter eller præsentationsmateriale.

 

Designprocessen

Ofte starter en opgave med et manus og en idéskitse fra dig, og så udvikler det sig i designprocessen. Noget kan tegnes, og noget kan ikke. En god regel er, at hvis det kan måles og vejes og sættes i forhold til hinanden, så kan vi tegne det.

Infografik har den fordel, at det også kan animeres. Så hvis du er på de digitale medier, så kan infografikken vises i en kort filmsekvens, og du får hurtigt spredt dit budskab.

Når vi skal udarbejde infografik til dig, så er det smart, at du leverer følgende til os:

  • Formål med, hvad du vil kommunikere > vi skal forstå, hvad du vil sige
  • Manus med præcise tal > vi skal ikke gætte os til tallene
  • Skitse til, hvad processen skal vise > prøv selv at tegne det op i en simpel skitse
  • Ønsker til farver > har du en farvepalette i CMYK og/eller RGB?
  • Ønsker til, hvor mange platforme du vil anvende grafikken på > så kan vi forberede levering i de rigtige millimeter eller pixelformater, og så ved vi, hvor stor detaljeringsgrad vi skal arbejde med

Når du først kommer i gang med at anvende infografikker, kan du nok slet ikke stoppe. Det er vanedannende og fungerer super godt i forhold til at sprede dit budskab på sociale medier.

 

Få dit helt eget bibliotek med infografikker

Over tid kan vi opbygge et bibliotek af infografikker for dig til de forskellige platforme – alt sammen udviklet i din virksomheds identitet, så infografikken er med til at løfte dit brand og din kommunikation.

Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe dig i mål med det, du har brug for.
Ring til os på 70 22 87 89 – så kan vi vende løsningsmulighederne sammen med dig.

 
Bliv inspireret ved at kigge på nogle af de infografikker, vi tidligere har udarbejdet

 

Innovative visitkort til COI

Der opstår nye standarder for visitkort. De skal naturligvis indeholde din kontaktinformation. Efterhånden kan du faktisk forkorte informationen og evt. undgå den fysiske adresse – fordi verden er meget mere digital, og det er online, du ”mødes” med dine samarbejdspartnere.

Hvis du undgår den fysiske adresse – så behøver du ikke at få nye visitkort, når du flytter. Dine kontakter kan altid gå ind på dit website eller i din mailsignatur og se, hvor virksomheden fysisk holder til.

 

Skab opmærksomhed med innovative visitkort

For Center for Offentlig Innovation (COI) har vi tænkt kreativt og innovativt i designet på deres nye visitkort. Hvert visitkort har personlige og sjove infografikker, som er tilpasset hver medarbejder. Visitkortene er både med til at understøtte COI’s brand og den enkelte medarbejders personlighed, kompetencer og interesser. Det giver max effekt, når du udleverer kortene og skaber en super start på en god dialog – nærmest samleobjekter for dine kontakter :-)

 

Vi designer den helt rigtige løsning til dig

BGRAPHIC kan udvikle en unik designløsning til dig. Vi hjælper dig til at få kvaliteten i top på den fysiske produktion. Det første indtryk skal udstråle kvalitet, og du vil få præsenteret din virksomhed professionelt og tjekket. Vi kan altid udvikle et design, der understøtter din forretning, og vi kan hurtigt få en løsning i mål for dig og din virksomhed.

For større virksomheder kan vi lave et programmeret setup, hvor du løbende kan bestille og genbestille visitkort online. Du kan få færdigtrykte visitkort leveret på 1-2 arbejdsdage. Og du kan bestille i mindre oplag – fx 100 stk. pr. medarbejder – i forskellige sprogversioner, hvis I rejser meget rundt internationalt.

Ring til os på 70 22 87 89, og hør mere om de mange muligheder :-)

Du kan se flere billeder af COI’s visitkort og visuelle identitet på vores case om COI