Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Flytning

Stikord

1000 takker!

 
Sikke mange mennesker – dejligt at I alle kom forbi!

1000 takker til jer alle for smukke blomster, fine gaver, de søde ord og bemærkninger – og al den dejlige opbakning, som vi oplever. Både på vores festdag og også i vores daglige arbejde. Vi havde alle en skøn dag med vores Housewarming. Håber I havde det samme.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer alle i tiden, der kommer. Vi skal nok give den mere gas sammen med jer alle :-)

De bedste hilsner fra Birgitte
 

BGRAPHIC Housewarming 1. juni 2006

 
Kom og se vores nye fine lokaler. Du inviteres hermed til Housewarming torsdag den 1. juni 2006.Vi håber meget på, at du vil komme og fejre dagen med os.

Vores nye adresse er: BGRAPHIC, Amagertorv 19, 1. sal, 1160 København K.

Vi glæder os til at se dig :-)

De bedste hilsner fra Birgitte
 

BGRAPHIC flytter i større lokaler

 
Pladsen er blevet for trang. Ringbindene fylder, og kasserne står under alle borde. Hver en centimeter er i brug. Nu skal det være. Vi har fået 250 kvadratmeter på 1. sal i Lillys hus på adressen Amagertorv 19, 1. sal. Det bliver skønt at få luft igen.

Vi flytter i påsken. I praksis er vi kun lukket ned en dag: onsdag den 12. april 2006. På tirsdag efter påske virker vores Mac’er igen.

Vi glæder os helt vildt til at få meget mere plads. Lokalerne er nyistandsatte og meget smukke. Vi har tre franske fløjdøre ud til Strøget, så nu kan Dronningen godt komme forbi med optog en af dagene. Vi er lige i øjenhøjde :-)

Vi glæder os til at tage imod dig i domicilet. Kig ind og se, hvor fint her er.
 

BGRAPHIC Housewarming 7. juni 2002

 
Du inviteres hermed til BGRAPHICs Housewarming fredag den 7. juni 2002 kl. 14-18. Vi glæder os til at se kunder, leverandører, samarbejdspartnere, familie og venner af huset.

Vi er blevet rigtig glade for vores nye lokaler på Amagertorv. Kom og hjælp os med at varme det hele op og se, hvor fint det er blevet. Vi åbner dørene kl. 14. Kom og fest med os! Vi glæder os til at se dig :-)

De bedste hilsner fra Birgitte
 

BGRAPHIC flytter hjemmefra

 
Pr. 15. februar 2002 er BGRAPHICs nye adresse:
Amagertorv 15, 1160 København K.

Vi er på 3. sal i samme hus som Mads Nørgaard – lige midt på Strøget.
100 dejlige kvadratmeter er klar til os.

Det har været en flyvende start for BGRAPHIC. Fra den første dag væltede opgaverne ind. Og der er stadig fuld fart på tasterne. Det har været super spændende og helt fantastisk at løse opgaver for så mange dejlige kunder. Så jeg har taget springet og er flyttet hjemmefra.

Kom endelig forbi og se, hvor fint det er blevet. Er maks stolt over det hele. Det er en fornøjelse at gå på arbejde i Kbh. City.