Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Branding

Stikord

Nye udgivelser i nyt design

 

Inden for de sidste måneder har vi udviklet nyt design til alle Danmarks Evalueringsinstituts (EVA) udgivelser, redskaber og præsentationer.

At udarbejde et nyt design foregår altid i god dialog med kunden. Sammen gennemgår vi udfordringer og ønsker. Vi undersøger markedet, konkurrenter, designtendenser – og lytter. På den baggrund udarbejder vi et design, som udvikler kundens brand, inspireret af designtendenser og tilpasset modtagere, og hvad EVA ønsker at kommunikere og stå for som virksomhed. Alt i alt en vigtig opdatering af brandidentitet og visuelt udtryk, der understøtter virksomhedens strategi og udvikling.

Nye tiltag, nyt design

Det nye design er blevet rigtig godt modtaget af EVA’s medarbejdere og er med til at understøtte den formidlingsopgave, der ligger i alle de produkter og redskaber, EVA udvikler. EVA søger hele tiden at optimere deres kommunikation i de relevante kommunikationskanaler. De anvender mange sociale medier og møder deres målgruppe, hvor de i øvrigt er til stede. Det fungerer optimalt, og giver EVA gode resultater.

Læs mere om designløsningerne, og se billeder i vores case

 

Nyt website for BGRAPHIC

 
Nu har vi taget vores egen medicin og fået udarbejdet et nyt website for os selv. Vi er stolte af at kunne vise vores cases på en ny og bedre måde. Det nye website udtrykker langt bedre, hvad vi arbejder med i dag.

Digitale medier er blevet omdrejningspunktet i alle virksomheders kommunikation. Det er den store telefonbog, hvor du altid kan finde dét, du søger.

Tag en tur rundt på websitet og se alle vores fine cases og referencer. Vi leverer grafisk design, koncept og branding til alle platforme.

Vi hører gerne fra dig på telefon 70 22 87 89, hvis du har spørgsmål til os, eller hvis du ønsker en uddybning af en af vores cases. Den enkelte opgave eller løsning er jo unik og tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker. Så der er mange gode grunde til, at de forskellige løsninger er endt, som de er.

God fornøjelse!