Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bog

Stikord

Gratis bog om kvinder i ledelse: VIS VEJEN

 

VL107 består af 35 seje ledere, der gerne vil bidrage til FN’s globale verdensmål. Vi har skrevet en bog om ledelse, ligestilling, rollemodeller og netværk.

Vi har i foråret været i dialogmøder og vendt udfordringer og muligheder for kvinder i ledelse. Jeg er både stolt og bare så glad for at dele denne nyhed med jer. Det har været en super spændende proces, og det er blevet et fint indblik i de dygtige damers tanker.

Stor tak til Margrethe Lyngs Mortensen – som kom på idéen – og til Lene Finnemann, som har skrevet bogen. Søren Rønholt har taget de fleste portrætfotos, og jeg har udarbejdet design på bogen.

Bogen ligger til gratis download til dig. Pdf-filen er klikbar og fungerer super godt på tablet. Så her har du lidt læsning til sommerferien. Hvis du har ris eller ros til bogen, så hører jeg gerne fra dig på bv@bgraphic.dk.

God fornøjelse med bogen :-)

KH Birgitte

Download bogen VIS VEJEN

Innovationer i massevis!

 

Center for Offentlig Innovation har lige udgivet den flotte bog Innovationsbarometeret – højere effektivitet og kvalitet i den offentlige sektor gennem innovation.

I bogen kan du læse om, hvordan den offentlige sektor i Danmark skaber innovative løsninger – enten på egen hånd, ved at samarbejde eller genbruge andres løsninger. Bogen indeholder en masse spændende cases fra innovatører samt analyseresultater, som viser, hvordan det står til med offentlig innovation i Danmark.

BGRAPHIC har designet bogens indbydende layout i tæt samarbejde med bogens forfatter Ole Bech Lykkebo. Der er massevis af cases og infografikker på bogens mange sider. Læs, lær og spred al den gode innovation :-)