Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvordan gør vi?

Det er simpelt. Vi taler sammen. Sammen får vi sat rammerne for, hvad dit projekt går ud på, hvad der skal udarbejdes, og hvordan BGRAPHIC bedst kan hjælpe dig. Du kommer hurtigt videre med dit projekt, så kontakt os endelig til et møde eller et uforpligtende tilbud på 70 22 87 89.

BGRAPHICs kontor på Amagertorv 19

Vores løsninger

I mange tilfælde ved vores kunder, hvad de vil have. De bestiller en opgave og forventer naturligvis en god løsning. Og det får de. Men de får også mere end det.

For det meste får du flere forslag på den samme løsning. For der er mange muligheder, og der kan være mange nuancer på den rigtige løsning. Vi spørger, vi tester, vi tjekker, vi ser på konkurrenter, vi inspireres af dine ønsker, og vi samler trådene i en komplet løsning. Den kan understøtte en ny strategi. Måske en ny forretningsmulighed for dig. Eller den kan servere et budskab klart og enkelt. Vi giver dig input, sparring og en vifte af muligheder. Og du ender med en løsning, som du er glad for – og som virker.

Vores metoder

Vi skalerer vores opgaver til dine behov. Du kan få løsninger i small, medium og large. Vi kan faseinddele en proces, et website, en kampagne. Og vi afstemmer vores løsninger efter dit budget. Godt design og god kommunikation behøver ikke at koste spidsen af en jetjager.

Omtanke er et af nøgleordene i vores arbejde. Vi spørger ind til opgaven, så vi forstår, hvad du skal bruge, og hvad dit budskab er. Hvis vi forstår det, kan vi designe den rigtige løsning. Og dine kunder og interessenter kan forstå, hvad det er, du vil dem. Det handler ikke om, at det bare skal være pænt. Vi skal kunne argumentere hvorfor. Historien skal bygges op, så der er én sandhed. Det giver autencitet, troværdighed og god branding. Vi tænker visionært, stort og sammenhængende. Og som udgangspunkt kan alt lade sig gøre!

Nye kunder

Står du og mangler et dygtigt designbureau, der kan hjælpe dig med store og små opgaver? Vi vil altid gerne have nye kunder. Ring på 70 22 87 89, hvis du har brug for designhjælp.

Vi har stor respekt for det design, du kommer med. Vi kan fastholde det. Vi kan udvikle det. Eller vi kan udarbejde et helt nyt design til dig. Vi sørger for, at designet understøtter din virksomheds branding og arbejder målrettet for din virksomhed.

Selv en lille opgave kan være en vigtig brik i det store billede af dig og din virksomhed. Og måske kan den enkelte brik være med til at binde det hele sammen for dig. Skabe en udvikling. Sætte og nå nogle nye mål. Vi starter i det hjørne, du har brug for, og så skruer vi på de knapper, der er vigtige for dig. Vi glæder os til at høre fra dig! Ring på 70 22 87 89 eller mail på info@bgraphic.dk.

Vores kunder

Vi er glade for alle vores kunder. Vi har fifty-fifty private og offentlige kunder – fx ministerier, styrelser og organisationer. Vores kunder er unikke og har forskellige ønsker og udfordringer. Vi kan inddele dem i tre grupper.

STORE VIRKSOMHEDER
Vi har mange store virksomheder som kunder – og for mange af dem er vi nærmest deres in-house-bureau. Vi arbejder med deres design – vedligeholder det og udvikler det.

MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER
For mellemstore virksomheder leverer vi ofte en komplet service. De behøver ikke andre samarbejdspartnere – vi kan det hele og tager os af alle ønsker.

IVÆRKSÆTTERE
Til iværksætterne og de små virksomheder udarbejder vi ofte startpakker: udarbejdelse af navn, logo, website og visitkort. Vi kan være behjælpelige med den markedsføring, en nystartet virksomhed er afhængig af, og vi står selvfølgelig stadig til rådighed, når virksomheden vokser, og behovet for nye designopgaver opstår.

Den samlede liste over vores kunder kan du se her

Logo, Patienten i Centrum

Det siger de om os

Vi er glade for vores kunder og vores samarbejde med dem. Vores kunder siger ofte pæne ting om os. Vi samler dem her på siden.

Hvis du er kunde hos os, vil vi gerne høre din mening om vores samarbejde. Send os en mail på info@bgraphic.dk.


Jonas Bonné, Driftsdirektør, Velzeet

“Vi stod med en forretningsidé og havde en idé til et navn, men havde ingen idé om vores grafiske og formmæssige udtryk.

BGRAPHIC har være gode til at forstå vores ønsker og behov og til at udfordre os. Ikke bare i forhold til ”look and feel” men også ved at stille spørgsmål, men også ved at stille spørgsmål, der har skærpet vores tænkning om forretningsmodel og kundeoplevelse. Det var meget inspirerende at samarbejde med BGRAPHIC; kombinationen af en analytisk og en kreativ tilgangsvinkel har været meget overbevisende.

Vi er superglade for det færdige resultat. BGRAPHIC har ikke bare lavet et logo, men hjulpet os med at skabe en visuel identitet, vi kan bruge på vores hjemmeside m.v. Vi er ikke gået live endnu, men dem som har set vores logo, er faldet pladask for det!”


Elsebeth Nielsen, manuskriptforfatter, www.elsebethnielsen.dk:
“Det er lidt af en rejse at få lavet et website. Nu skal man præsentere sig udadtil, og undervejs får man så ryddet op, ikke bare i sit forretningskoncept, men også i sin fortid og sin fremtid m.m. Der er følelser involveret.

Det er lykkedes jer på BGRAPHIC at ramme plet designmæssigt, fordi I har lyttet til mine ønsker og formået at omsætte det til noget konkret. Rådgivning og undervisning i de tekniske ting som opdatering osv. har været udførlig, rettidig og tålmodig, hvilket har været særdeles tryghedsskabende.

I det hele taget har jeg følt mig set og lyttet til lige fra de første, inspirerende møder. I har simpelthen været nærværende og til at nå, og det er guld værd for mig.

Jeg har fået et website, jeg er super tilfreds med – og i øvrigt er det altid en fornøjelse at træde ind ad døren på BGRAPHIC, fordi man øjeblikkelig føler sig velkommen og bliver modtaget på en varm, uhøjtidelig og professionel måde.

Jeg håber, vi kan fortsætte samarbejdet – tusind tak!”


Stanley Nnamani, direktør for Basic Rengøring, www.basicren.dk:
“BGRAPHIC har hjulpet mig med at skabe en klar og ensartet identitet til min virksomhed. Ikke bare ét produkt, men hele pakken med logo, website og visitkort. Identiteten er udarbejdet, så den passer til mig og det, jeg står for, og samtidig hjælper den min virksomhed til at fremstå professionel.

BGRAPHICs medarbejdere er dygtige til at vejlede og udtænke flot design – og har givet mig både god og hurtig service gennem hele processen.”


Nina Thestrup Wulff, Head of Brand hos Øresundsbro Konsortiet, www.oresundsbron.com:
“Det har igennem alle årene været en udsøgt fornøjelse at samarbejde med BGRAPHIC. Birgitte er utrolig engageret, kreativ og positiv med et fantastisk drive. Med stor indsigt og nærvær formår Birgitte at sætte sig ind i kundens behov, hvilket har gjort hende til en værdsat sparringspartner indenfor design og grafiske løsninger. Birgitte leverer flotte og intelligente løsninger af høj kvalitet, og holdet bag BGRAPHIC går altid en ekstra mil for at komme i mål med opgaven – og hver gang til aftalt tid. Tonen er altid uhøjtidelig, varm og professionel med et serviceniveau og flexibilitet ud over det sædvanlige.”


Michael Ulvedal Bjelke, filmfotograf:
“Exellent work at AquaFeet!”


Mette Fjording, Sekretariatschef hos Diakonissestiftelsen, www.diakonissestiftelsen.dk:
“Hos Birgitte kan alting altid lade sig gøre. Birgitte leverer meget høj kvalitet til tiden. Birgitte kan sit håndværk, og hun er super professionel både i forhold til idéudvikling, design og projektledelse. Hos Birgitte er man i rigtig gode hænder!”


Læs vores B10 magasin fra vores 10 års fødselsdag i Rundetårn 01.10.2010:B10_magasin_stor Her kan du læse interviews med vores kunder og portrætinterview med Kathrine og Birgitte. Sikke en dejlig dag, vi havde i Rundetårn :-) Læs B10 magasinet her


 

Forrige
Næste