Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Hvad kan vi?

BGRAPHIC løser grafiske opgaver, som er tilpasset den enkelte kunde. Hvad enten du har behov for helt nyt design eller vil forny eksisterende design, om du kommer med et lille bitte projekt eller et kæmpestort, om du er en 500-mands virksomhed eller en ivrig iværksætter, så lytter vi og udarbejder præcis, hvad du har behov for.

BGRAPHICs tegnestue på Amagertorv 19

Visuel identitet

Et godt og gennemarbejdet designprogram er en del af fundamentet for din virksomhed. Din virksomheds visuelle identitet skal understøtte din branding og vise alt det, du som virksomhed GØR, SIGER og SYNER.

Der er mange virkemidler, der skaber et godt design. Logo, navn, en nem og letlæselig webadresse, forretningsstrategi og koncept. Vi skaber rammerne for den kommunikation, som du skal have med dine målgrupper og dine interessenter. Dit design skal skabe en merværdi, en samlet logik, der gør, at din virksomhed fremstår komplet. Vi hjælper dig frem til den rigtige plan for dig og din virksomhed.

Se eksempler på vores løsninger for visuel identitet

Cap med A i det nye design for Professionshøjskolen Absalon

 

På tværs af medier

Dit brand og din visuelle identitet er det samlende element i alt dit materiale. Der skal være en synlig og tydelig sammenhæng og afsender. Og der skal være synergi og dialog mellem de forskellige medier og platforme.

Nogle gange skal designet gå igen på flere forskellige materialer. Det kan være, at materialet skal anvendes til en kampagne med både video, brochure og merchandise. Det kan være, at dit materiale skal være tilgængeligt både på tryk og digitalt.

Vi rådgiver dig om de optimale veje for at få din produkt ud til netop din målgruppe. Hvad enten det er gennem trykt materiale til uddeling, en online kampagne eller på en konference.

Vi udtænker det perfekte koncept til dig og designer løsninger, der fungerer på alle de nødvendige platforme.

Se eksempler på vores arbejde på tværs af medier

Udsnit af infografik for Femern A/S

Tryk

De trykte medier er måske ved at blive erstattet af digitale løsninger. Vi oplever, at der trykkes i mindre oplag end før, men en tryksag har nu fortsat sin berettigelse. Den kan nå din målgruppe i mange forklædninger.

Vi holder stadig af duften af tryksværte. Du kan få tryksager i alle formater, bare fortæl os, hvad du har brug for. Vi trykker hos dygtige samarbejdspartnere, og vi sikrer, at kvaliteten er i top. Lagerføring, udsendelse og logistik er vi eksperter i. Og ikke mindst levering til tiden. Den tror vi på! Og vi når det altid!

Nogle af de tryksager, vi har udarbejdet, ligger på www.issuu.com/bgraphic.dk.

Se flere eksempler på vores tryksager

 

Web og sociale medier

Dit website og dine sociale medier skal understøtte din forretning, din virksomhed eller dit budskab. Vi hjælper dig godt i gang med informationsarkitektur, smukt design og en velfungerende løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Et website skal være let at finde rundt på, du skal føle dig serviceret og få lyst til at vende tilbage. Websitet skal være responsivt, hvilket betyder, at det optimeres og står flot på både desktop, tablet og smartphone. Og når dit website er aktivt, kan du gå på Facebook, LinkedIn og Twitter. Vi udarbejder en strategi for dig – hvordan du kommer i gang og løbende vedligeholder både website og sociale medier.

Se eksempler på vores cases om web og sociale medier

Marine Ingredients' website på desktop, tablet og mobil

Digitalt

Tilstedeværelse på digitale medier er et must. Din virksomhed kan henvende sig til en bredere eller en helt ny målgruppe. Det kan fx være med film og videoer, med Word- og PowerPointskabeloner og med elektroniske nyhedsbreve og e-bøger.

Vi designer skabeloner i InDesign eller til Officepakken, så I selv kan udarbejde jeres udgivelser i et flot og ensartet design – og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis I har brug for det.

Vi er vant til at tilrettelægge publiceringer specielt til web, så designet passer i størrelse og lækkerhed.

Derudover har vi stor erfaring i at udarbejde film, videoer og animationer – både til websites, kampagner og sociale medier.

Og vi udarbejder vi alt fra elektroniske nyhedsbreve og bannerannoncer over e-bøger og pfd’er til e-publicering til PowerPoint-præsentationer, Prezi-præsentationer og infografikker til jeres digitale platforme.

Se eksempler på cases om digitale medier

Illustration fra Infografik om handicap og folketingsvalg for Institut for Menneskerettigheder

Messer og udstillinger

Det er vigtigt, at du rammer din målgruppe med din konference-, udstillings- eller messestand. Og at du fremstår professionel og tydeligt signalerer, hvem du og din virksomhed er, og hvad I står for.

Vi tænker i målgrupper, muligheder og temaer for konferencen. Skal I fx på karrieremesse og “sælge” virksomheden til potentielle nye medarbejdere? Eller skal I informere interessenter eller borgere?

Messe- og udstillingsstande kan bestå af mange forskellige elementer, fx roll-up-bannere, højborde, præsentationer på tv-skærme og podier. Og der kan være aktiviteter og effekter, fx i form af lys, knapper eller VR-briller.

Vi har stor erfaring med at udtænke kreative løsninger i small, medium og large. Så vi kan hjælpe med til, at vi helt fra starten kommer frem til den bedste løsning for jer.

Se eksempler på vores arbejde til messer og udstillinger

Forrige
Næste