MT Højgaard Property Development

Strategien sætter nye mål for det fælles arbejde

Et strategiarbejde sættes igang i god tid. Du ser på, hvad har du opnået i de sidste par år og hvordan skal og kan virksomheden udvikle sig over de næste år. Strategien bliver ofte udviklet i samarbejde med direktion, bestyrelse og medarbejdere i virksomheden. I sætter nye visioner for, hvad I kan opnå sammen.

BGRAPHIC har udviklet design og infografik til publikationen VidereUdvikling’25 for MT Højgaard Property Development. MTH PD udvikler ejendomme og områder for virksomheder, der skal have et nyt domicil eller for ejendomsselskaber, der skal have bygget nye boliger til salg eller udlejning. Ejendomsmarkedet er fortsat i en rivende udvikling, så det er vigtigt at have strategien på plads og fokusere på, hvor man kan bidrage med sine ydelser – og samtidig skabe en god forretning for ejerne og en god arbejdsplads for medarbejderne.

Denne strategi for MTH PD er leveret som en tryksag og samtidig fungerer pdf-filen også som et enkeltsidet præsentationsdokument. Præsentation er afholdt for medarbejdere i virksomheden, så der er klarhed på, hvad man skal arbejde med fremadrettet.

 

mthpd.dk

 

MT Højgaard Property Development, strategi
MT Højgaard Property Development, strategiindhold
MT Højgaard Property Development, strategiindhold
MT Højgaard Property Development, strategi, infografik
MT Højgaard Property Development, strategi, udviklingsprojekt