Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Videoer

Få dine budskaber til at stå stærkere med video!

Video har en unik evne til at fange opmærksomheden, forklare dine budskaber på en letforståelig måde og sikre, at din målgruppe bedre kan huske dig.

Vi har stor erfaring med forskellige typer af præsentations- og explainervideoer. Her er eksempler på nogle af de videoer, vi har udarbejdet for vores kunder.

 

En god fortælling om hygiejne til medarbejdere i dagtilbud

Sundhedsstyrelsen ønsker at sætte fokus på korrekt og god hygiejne i dagtilbud – både hos børn og voksne.

I den forbindelse har BGRAPHIC, i samarbejde med MadeClear, udviklet storyboard og grafik samt produceret tre film, som behandler emnerne indretning og rengøring af pusleplads, hygiejne ved bleskift, samt håndvask med børn.

 

 

 

 
 

Turboforløb, der hjælper elever på deres egen skole

Rambøll har udviklet materiale til 14-dages turboforløb for 8. klasseselever for Undervisningsministeriet. Eleverne undervises af deres egne lærere, og forløbet hjælper eleverne til at blive uddannelsesparate.

I samarbejde med MadeClear har BGRAPHIC produceret en video med information og interviews, der skal tiltrække skoler til at afprøve og implementere turboforløbene.

 


Arbejdet med Letbanen går i gang…

Byggeriet af Hovedstadens Letbane skaber ændringer i den offentlige trafik, og disse ændringer skal borgerne naturligvis informeres om.

BGRAPHIC har udviklet storyboard og grafik til videoer til infoskærmene i busserne. Videoerne kræver særlige kommunikative og visuelle greb, fordi de hurtigt og simpelt skal kunne formidle budskabet uden lyd og i et miljø med mange distraktionselementer. MadeClear har stået for animationen.

 

 

God service 24/7

Når nye studerende starter på Københavns Professionshøjskole (tidligere UCC og Metropol), så er der 1.000 nye ting at sætte sig ind i.

BGRAPHIC har – i samarbejde med p-inline – udviklet en kampagne med bl.a. en række korte videospots, der informerer de studerende om, hvor de kan få hjælp 24/7 – i Basen på skolerne og i app’en “Basen 24/7”. Videoerne blev vist på informationsskærme og på de sociale medier.

 

 

Rektor når ud til alle

Da Professionshøjskolen Absalon fik nyt navn, fortalte rektor Camilla Wang – i en video, som blev spredt via mail, website og sociale medier – fortællingen om navn og logo til alle medarbejdere og studerende på deres seks campusser.

Filmen er udviklet af BGRAPHIC i tæt samarbejde med kommunikationsafdelingen og MadeClear. Den blev udarbejdet i to versioner med henholdsvis danske og engelske undertekster – både for at optimere videoen til de sociale medier og for at imødekomme udenlandske studerende.

 

 

Kom godt i gang med NemSkabelon

Trafikselskabet Movias selvbetjeningsværktøj NemSkabelon giver kommunernes medarbejdere mulighed for selv at lave kommunikation til deres borgere om den offentlige transport.

BGRAPHIC har i den forbindelse designet en præsentationsfilm, der på let og overskuelig vis informerer brugerne om mulighederne med NemSkabelon. Speak og animation af Imprezzing.

Se også et eksempel på en af de explainervideoer, vi designede om brug af NemSkabelon

 

 

Brug SMS-billet til din rejse

Movia har mange services, de skal informere deres kunder om.

BGRAPHIC har produceret flere explainervideoer til forskellige services, bl.a. hvordan man kan købe billetter via SMS på mobiltelefonen. Afhængigt af mediet er videoerne produceret med eller uden lyd. Cadpeople har stået for animationen.

Se også en explainervideo om brug af Rejseplanen


Lignende cases