Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Vestforbrænding – Info om Sikkerhed

Infografik sætter sikkerheden i højsædet

Vestforbrænding modtager dagligt rigtig mange skraldebiler, der skal læsse affald af. For at sørge for, at sikkerheden er i orden, når der er store maskiner og biler involveret, har BGRAPHIC udarbejdet en sikkerhedsfolder for Vestforbrænding.

Sikkerhedsfolderen er til nuværende og nye chauffører, som læsser affald af på Vestforbrændings område. Formålet er at løfte sikkerheden og informere om, hvad reglerne er ved aflæsning af affald.

Folderen er udarbejdet som en enkel folde-ud-folder, som med infografik giver et hurtigt overblik over området, samt hvor og hvordan skraldebilerne skal køre på området. Det er vores tanke, at chaufførerne kan have folderen i handskerummet i skraldebilen og let finde den frem, hvis de skal tjekke, hvordan reglerne er.

Folderen er et godt eksempel på, hvordan infografik også kan anvendes. Det kan være svært at tage gode og smukke fotos af affaldet i aflæsningsområdet. Det er mere enkelt at forklare forholdene visuelt med illustrationerne. For det skal være simpelt og let at aflæse for modtageren. Dejligt, at sikkerheden bliver højt prioriteret af både Vestforbrænding og chaufførerne.

Læs mere om Vestforbrænding på www.vestfor.dk


Lignende cases