Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

UCC – Kommunikations- og designassistance

Studiestart på skemaet

Professionshøjskolen UCC har i sommeren 2016 slået deres københavner-uddannelsesinstitutioner sammen og er flyttet til det nyopførte Campus Carlsberg på Vesterbro. Flytning og sammenlægning byder naturligt på mange omvæltninger og udfordringer.

Når der sker omvæltninger, er det vigtigt, at alle ved, hvad der foregår: hvad der ændrer sig, hvornår det ændrer sig, og hvordan det ændrer sig? Det gælder, hvad enten man er medarbejder, underviser eller studerende. I den forbindelse har BGRAPHIC assisteret Susanne Østergaard fra p-inline med kommunikations- og designløsninger.

BGRAPHIC har udarbejdet idé- og tekstarbejde til website, intranet, breve og mails til undervisere og studerende i forbindelse med deres studiestart. Derudover har vi samlet al den information, som studerende og undervisere har brug for i deres daglige gang på UCC, i en digital FAQ, som UCC’s informationsservice Basen tager udgangspunkt i.

De nye lokaler har derudover krævet informationsskilte til brug for it-udstyr, printere mv. Skiltesystemets design hænger sammen med hele UCC’s wayfinding-system, som er en del af UCC’s visuelle identitet.

Det har været interessant at være en del af at skabe en fælles og ensartet kommunikation for mange forskellige uddannelser og kulturer, der nu er samlet i et moderne, nyt campus.

Læs mere om UCC på www.ucc.dk

 


Lignende cases