Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Sundhedsstyrelsen – Materiale om hygiejne i dagtilbud

Infografisk fortælling skal mindske sygdom i daginstitutionerne

Sundhedsstyrelsen har udgivet en opdateret version af deres håndbog om hygiejne i dagtilbud.

Sundhedsstyrelsen ønsker at skabe en god fortælling til medarbejderne i dagtilbuddene – bl.a. om, hvordan man foretager en hygiejnisk håndvask, hvordan man serverer mad, og hvordan man sikrer god håndhygiejne på tur med børnene.

BGRAPHIC har udviklet disse budskaber som en infografisk fortælling, hvor man med grafik og korte tekster får præsenteret, hvordan den bedste hygiejne opnås. Infografikkerne indgår i Sundhedsstyrelsens opdaterede håndbog om hygiejne i dagtilbud. Derudover fungerer de som plakater, som dagtilbuddene kan hænge op relevante steder i institutionerne.

Som en del af Sundhedsstyrelsens indsats har BGRAPHIC i samarbejde med Madeclear også udarbejdet tre korte film. De tre film behandler emnerne indretning og rengøring af pusleplads, hygiejne ved bleskift, samt håndvask med børn. Filmene viser på en venlig og imødekommende måde de arbejdsprocesser, som pædagogerne dagligt står med, og som er så vigtige at gøre rigtigt for at holde en høj hygiejnestandard.

Hele informationsmaterialet tager udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens visuelle identitet, hvor farver og infografik er gennemgående i alle materialer.

Læs mere på www.sst.dk


Lignende cases