Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Sundheds- og Ældreministeriet – Infografik og informationsvideo

Genetiske oplysninger: Hvordan bliver de anvendt og hvorfor?

I forbindelse med lovforslag om Nationalt Genom Center har BGRAPHIC udviklet koncept for infografik, handouts og en video for Sundheds- og Ældreministeriet. Infografikken forklarer, hvordan viden om patienters genetik kan give bedre og mere målrettet behandling. Det gælder fx på kræftområdet – og potentialet er stort inden for mange sygdomsområder.

Projektet har udviklet sig gradvist, efterhånden som den offentlige debat har afdækket nye behov for at præsentere Sundheds- og Ældreministeriets budskaber på en overskuelig og letforståelig måde.

Grith Enemark fra Nationalt Genom Center udtaler:

“Vi brugte BGRAPHIC i forbindelse med en lovgivningsproces, hvor tingene ændrer sig hurtigt. Loven om Nationalt Genom Center er kompliceret og derfor svær at kommunikere på en lettilgængelig måde. Vi ønskede derfor en letforståelig infografik til at forklare en ellers kompliceret proces.

BGRAPHIC var hele vejen igennem meget fleksible og hurtige, og de udviste stor forståelse for det politiske virke. De formåede at omsætte det komplicerede til en nærværende og menneskelig infografik, som vi har haft stor glæde af i mange forskellige formidlingssammenhænge, bl.a. fordi den har været med til at konkretisere en proces, som ellers er vanskelig at forklare med ord.”

Grith Enemark, Kommunikationsansvarlig, Nationalt Genom Center.

 


Lignende cases