Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Styrelsen for Videregående Uddannelser – Inspirationskatalog

Fokus på psykisk arbejdsmiljø

At være forsker og skive en ph.d.-afhandling kan være en ensom post. Man er sin egen chef, der er stor konkurrence om midlerne, man skal selv skabe rammerne og kæmpe for sin egen succes. BGRAPHIC har udarbejdet design på et inspirationskatalog med fokus på at udvikle et godt psykisk arbejdsmiljø for forskerne på universiteterne.

Vi har skabt et spændende og overskueligt katalog, hvor hvert tema har en bestemt farve, og hver case har et individuelt udtryk. Samtidig er der en fælles identitet og rød tråd, der sikrer, at kataloget fremstår samlet og professionelt.

Jørgen Stamp har tegnet illustrationerne, som sammen med mønstre og farver formår at beskrive og billedliggøre de abstrakte temaer omkring psykisk arbejdsmiljø.

Kataloget fungerer som en opsamling på en konference, som blev afholdt på Københavns Universitet af Styrelsen for Videregående Uddannelser og Akademikerne. Målet med kataloget er – ud over at samle konferencens konklusioner – at motivere og inspirere det videnskabelige personale på universiteterne til at arbejde med arbejdsmiljøet.

Find publikationen og læs mere på www.ufm.dk

 


Lignende cases