Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Marine Ingredients – Website

Webdesign med flot infografik og godt overblik

BGRAPHIC har udarbejdet design til Marine Ingredients’ nye, responsive website. Websitet løfter virksomhedens branding og gør det nemt at kommunikere med både omverden og medlemmer. Marine Ingredients tager selv fine fotos, og BGRAPHIC har udviklet illustrativt infografik til de forskellige emner på sitet.

Infografikkerne anvendes ligeledes i virksomhedens PowerPoint-præsentationer, så de er med til at binde kommunikationen og det visuelle udtryk sammen over for deres interessenter.

Marine Ingredients informerer om ny viden, arrangementer, omtaler m.m. Nyhederne er synlige på forsiden i et boksdesign, der skaber godt overblik. På forsiden er også Twitterfeed, hvor Marine Ingredients er super gode til at poste flittigt, så deres følgere er opdateret i den maritime verden.

Marine Ingredients er brancheforening for producenter af fiskemel og fiskeolie i Danmark og på Færøerne. Produktionen er med til at gøre Danmark til en af verdens førende eksportører af fiskefoder og know-how i akvakultursektoren.

Det har været et super samarbejde at få sitet lanceret, og der er nu skabt et stilfuldt og indbydende udtryk for virksomheden. Og samtidig har Marine Ingredients nu et velfungerende digitalt værktøj, som er en vigtig del af deres daglige kommunikation.

Se websitet på www.maring.org


Lignende cases