Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Konsulentgruppen Strandgade – Visuel identitet og website

Moderne webdesign, der giver overblik over konsulenternes stærke kompetencer

Konsulentgruppen Strandgade er eksperter inden for facility management og assisterer deres kunder med gennemførelse af bl.a. effektiviseringsprojekter og organisations- og procesoptimering inden for facility management, digitalisering og it.

BGRAPHIC har i samarbejde med Konsulentgruppen fornyet den visuelle identitet, og vi har i samme omgang givet logoet et brush-up. Formålet har været at få udviklet bedre digitale værktøjer – både i form af Word- og PowerPointskabelon samt et nyt website, der er nemt at opdatere med nye cases.

Vi har i det nye design også tilføjet nye farver til den visuelle identitet.

Den nye identitet er udarbejdet på PowerPoint-skabelon, brev- og notatskabelon i Word, mailsignatur samt website. På websitet er der – ud over nyt, flot design – tænkt i en opdatering af indholdet og strukturen, så websitet fremstår professionelt og står flot på både små og store skærme. Og vi har i både design og struktur tænkt i søgeordsoptimering, så websitet placerer sig bedst muligt i Googlesøgninger. Websitet præsenterer Konsulentgruppen Strandgade som en kompetent og professionel samarbejdspartner med dygtige medarbejdere i staben.

Fotos på websitet er i øvrigt taget af fotograf Søren Rønholt.

Se det nye design på www.kgstrandgade.dk

 


Lignende cases