Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Femern A/S – VVM-redegørelse

Største VVM-undersøgelse nogensinde i Danmark

Siden 2009 har Femern A/S arbejdet på danmarkshistoriens nok største VVM – Vurdering af Virkninger på Miljøet. BGRAPHIC har fra 2011 været inde over VVM-redegørelsen i form af design til diverse rapporter, og den 28. juni 2013 blev 18 måneders arbejde afsluttet.

Vi har leveret design på en sammenfattende rapport på 192 sider og på flere omslag til rapporter og visualiseringsbilag. Derudover har vi designet en avanceret Word-skabelon, der er sektionsopdelt i 32 hovedkapitler og underkapitler, så de enkelte Word-dokumenter ikke blev for tunge at arbejde med.

Femern A/S har selv varetaget skrivearbejdet, og BGRAPHIC har bistået med formatering af tekster i Word samt levering af avancerede infografikker, landkort og kapitelsider med fine fotos. Derudover har vi rådgivet om strukturering af dokumenterne, projektledelse og produktionsstyring.

Programmering i Word er udarbejdet af SkabelonDesign.

Det har været et super spændende projekt for BGRAPHIC at deltage i. Vi er stolte over at kunne bidrage og rådgive på et af Danmarks største infrastrukturprojekter. Alle rapporter ligger til download som pdf-filer på www.vvmdokumentation.femern.dk

 


Lignende cases