Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Femern A/S – Designopgaver

Fast samarbejde på design- og kommunikationsopgaver

Femern Bælt-tunnelen er Danmarks hidtil største infrastrukturprojekt, og projektet går nu ind i selve byggefasen. Der kommer en fast forbindelse til Tyskland, som vil ændre vores trafikmønster. Den hurtige adgang vil åbne op for nye markeder i Europa. Og mange virksomheder vil få glæde af den hurtige forbindelse mellem Danmark og Tyskland.

Senest har vi nu opdateret og revitaliseret Femern A/S’ design – i særdeleshed optimeret designet til den digitale verden og sociale medier. Vi har bl.a. udarbejdet infografikker, annoncer, brochurer og udstillingsmateriale i de to infocentre i Burg på Fehmarn og Rødbyhavn på Lolland. Vi ser frem til både at følge projektet og løse flere spændende opgaver sammen med de dygtige folk hos Femern A/S.

Det er spændende at være med til så stort et projekt – at udtænke og designe materiale, som skal forklare og informere borgere, politikere og interessenter om projektet.

Hos BGRAPHIC har vi lang erfaring med store infrastrukturprojekter. Vi har siden firmaets start løst mange opgaver for både Øresundsbro Konsortiet, Storebæltsbroen og Sund & Bælt Holding.

Siden 2017 – hvor vi vandt et udbud – har BGRAPHIC løst design- og kommunikationsopgaver for Femern A/S. Samarbejdet med Femern A/S går dog endnu længere tilbage. Selskabet blev i 2009 udpeget til at gennemføre forberedelser, undersøgelser og projektering af Femern Bælt-forbindelsen. I den forbindelse har BGRAPHIC bl.a. været med til at udarbejde danmarkshistoriens nok største VVM-redegørelse, og vi har stået for design af en rapport om udviklingsperspektiverne for den nye Femern Bælt-region. Rapporten endte som tryksag og e-bog på dansk, tysk og engelsk.

Læs mere på www.femern.com

 


Lignende cases