Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

EVA – Visuel identitet til VIDEN OM

Ny, stærk visuel identitet til VIDEN OM-serie, der understøtter pædagogisk praksis

VIDEN OM er udviklet af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Serien har til formål at understøtte den pædagogiske praksis på grundskole-, gymnasie- og EUD-området gennem en række temaer. Hvert tema tager afsæt i eksisterende viden, der struktureres som vidensnotater. Derefter udvikles handlingsanvisende og praksisrelevante analoge og digitale produkter, som fx udviklingsredskaber, plakater, videoer og præsentationer til læringskonsulenter og praktikere.

BGRAPHIC og Ferdio har designet en ny visuel identitet til serien, der består af logoet VIDEN OM med tilhørende temanavn og en illustration, der understøtter og forklarer de overordnede pointer i hvert tema.

De første fire temaer er offentliggjort. EVA har allerede stor succes med at bruge den visuelle identitet til at markedsføre vidensnotater og praktiske redskaber på sociale medier. På længere sigt vil den visuelle identitet stå som velkendt varemærke for en bestemt type af viden for fagfolk og praktikere.

Læs mere om VIDEN OM-temaerne på eva.dk og emu.dk, og følg Danmarks Evalueringsinstitut på Facebook.


Lignende cases