Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Digitaliseringsstyrelsen – Infografik og styleguide til borger.dk

Design til vigtig borgerinformation

På borger.dk kan borgere finde information, selvbetjening og kontaktinformation til det offentlige Danmark. Hvad enten det handler om, at du skal have et nyt pas, hvis du skal giftes – eller skilles, have hjælp til SU, dagpenge eller pension, så findes al information på borger.dk.

For at sikre at borgerne bedst muligt forstår den information, der står på websitet, udarbejdes der infografik, illustrationer og ikoner, som skal fungere som supplement til teksterne. Infografikkerne er med til at sikre, at borgerne bedre forstår, hvad de skal gøre i forbindelse med det pågældende emne. Det skaber større tilfredshed og indsigt, og det mindsker antallet af borgerhenvendelser, hvis brugerne i højere grad kan finde og forstå de svar, de finder på borger.dk.

BGRAPHIC har udarbejdet koncept og design for selve stilen på infografikkerne. Vi har udviklet en decideret styleguide, der forklarer designet og beskriver, hvordan designet i infografikkerne skal overholdes, og hvordan det skal udføres. I opstarten har vi udarbejdet 11 infografikker. Efterhånden som websitet bliver opdateret med nyt indhold, udarbejder vi infografik til nye emner – så flere er på trapperne.

Se infografikkerne i brug på borger.dk


Lignende cases