Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Dansk Vestindisk Selskab – Vandreudstilling

Præsentation af den danske historie i Caribien

Dansk Vestindisk Selskab er et selskab for dem, der har en særlig interesse i de tidligere danske vestindiske øer – enten fordi de nedstammer fra beboerne fra øerne, eller fordi de på rejser til Caribien har forelsket sig i øerne. Selskabet ønsker at øge kendskabet til Danmarks historie på øerne – samt at informere og støtte op om interessen for øerne. I 2017 er det 100 år siden, at Danmark solgte øerne til USA for 25 mio. USD.

BGRAPHIC har designet en vandreudstilling, som udstilles rundt omkring i Danmark. Udstillingen, som består af en messestand og foldere, fortæller historien om, hvordan øerne blev danske, hvordan livet på øerne foregik for både danske tilflyttere og de indfødte, samt reaktioner og hændelser omkring salget af øerne til USA.

Ud over udstillingen har vi også udarbejdet design til Dansk Vestindisk Selskabs medlemsblad samt en PowerPoint-præsentation.

Dansk Vestindisk Selskab tager fat på en spændende, men ofte overset del af danmarkshistorien, og vi er glade for at være med til at sprede kendskabet.

Læs mere på www.dwis.dk


Lignende cases